FKA Twigs teaser Nike-samarbejde – blandt andet en Air Huarache

FKA Twigs teaser Nike-samarbejde – blandt andet en Air Huarache
Foto: Jeff Spicer/Getty Images

Sidste år skabte Nike opmærksomhed, da de annoncerede et samarbejde med modellen Bella Hadid, fordi det markerede et skridt væk fra det sportsfokus, der ellers har været kendetegnende for tøjmærket. Imens konkurrenterne, som især den tætteste, Adidas, får opmærksomhed i populærkulturen med collabs med kendte som Kanye West, Rihanna og The Weeknd, så havde Nike tidligere holdt sig til sit fundament.

Men det er åbenbart slut. Sportsgiganten startede også året med en grineren Kevin Hart-kampagne, og nu teaser FKA Twigs så et samarbejde med mærket. I går lavede hun nemlig tre indlæg på Instagram, der alle kredsede om et collab, som er lige på trapperne. Et videoklip er klareste i spyttet og slutter med en sammenfletning af Swoosh-logoet og FKA Twigs’ kunstnernavn.

can you feel everything? do you believe in more?

En video slået op af FKA twigs (@fkatwigs) den

Et andet indlæg viser, hvad der mest af alt ligner en ansigtsmaske lavet af en Air Huarache-sko, især set i lyset af Twigs’ forkærlighed for masker. Det tredje viser en fyr i et par Nike-sko, som vi ikke lige genkender.

do you sense when something important is about to be happening?

Et billede slået op af FKA twigs (@fkatwigs) den

Heldigvis ser det ud til, at den engelske musiker og danser har lavet endnu et samarbejde, hvor hendes kunst er i centrum. For som videoen afslører, så er der i hvert fald tale om noget dans. Det kendetegnede for eksempel også hendes collab med Calvin Klein sidste år.

Læs også: Nike går ind i kendiskampen – signer Bella Hadid

do your intuitions manifest themselves physically?

Et billede slået op af FKA twigs (@fkatwigs) den