Givenchy indtager København – skyder kampagne på Vega og bag Hovedbanen

Givenchy indtager København – skyder kampagne på Vega og bag Hovedbanen
Frederikke Sofie i Givenchys Pre-Fall-kampagne

Det er et af verdens mest prestigefulde modehuse, som i år kan fejre 65 årsjubilæum. Så det er med andre ord et pænt kip med modekasketten, at Givenchys kreative chef, Riccardo Tisci, har valgt at skyde brandets Pre-Fall ’17-kollektion i København.

»Tidløse naturinspirerede designs i futuristiske, arkitektoniske omgivelser. Tre ikoniske steder blev udvalgt til at akkompagnere hver del af Givenchy-garderoben«, skriver brandet på sit website.

Norske Iselin Steiro

Norske Iselin Steiro

De tre steder er Vega, bagsiden af Hovedbanegården ved Hotel Astoria – og så lige en lille køretur til Skovshoved tankstation, som er designet af Arne Jacobsen.

Der er naturligvis også et dansk islæt over modellerne, da Frederikke Sofie er den ene af de tre kvindelige modeller. Det er dog spøjst, at Tisci ikke kun er gået efter danske modeller, i stedet for  at bruge norske Iselin Steiro og svenske Elsa Hosk – men Skandinavien er selvfølgelig så lille, at det nærmest bare er ét land, eller noget. Herremodellerne kan vi desværre ikke genkende. (UPDATE: En venlig læser har gjort os opmærksomme på, at den ene herremodel vist er færøske Jegor Venned.)

givenchy-2017-prefall-collection-5
Sponsoreret indhold
»En natur-nørd fanget på stenbroen«
Sara Hjort har brug for en solid dosis naturnørderi og små, pippende strudseunger i sit tv. Hør om den danske skuespillers tv-cravings her.

Den danske arkitektur agerer backdrop for en alsidig kollektion, der både omfavner det mere elegante og luksuriøse festtøj til kvinderne og mere dekonstrueret  og løst streetwear samt tracksuits og denim. Farvepaletten får spræl fra lyserød, gul og rød.

Se hele kollektionen og kampagnen på Givenchys website.

Læs også: Frederikke Sofie er blandt de ti mest brugte kvinder på magasinforsiderne i 2016

givenchy-2017-prefall-collection-24

Svenske Elsa Hosk

givenchy-2017-prefall-collection-18givenchy-2017-prefall-collection-15RTW_M_FW17_PRECO_7_press_hd
Annonce
givenchy-2017-prefall-collection-4givenchy-2017-prefall-collection-8RTW_W_FW17_PRECO_14_lookgivenchy-2017-prefall-collection-12givenchy-2017-prefall-collection-22givenchy-2017-prefall-collection-17RTW_M_FW17_PRECO_9_press_hd
Annonce