Mø afslører designeren bag sin slangelæderjakke

Mø afslører designeren bag sin slangelæderjakke

Allerede da Mø teasede det første billede fra ‘Don’t Leave’-videoen i sidste uge, begyndte vi at trawle internettet for at finde ud af, hvem der stod bag hendes nittebeklædte læderjakke med slangemotivet på ryggen. Men uden held!

Nu har den danske popstjerne dog selv afsløret, at det er den engelske designer og stylist Hannah Beth Fincham, der har speciallavet jakken til hende, og det er faktisk ikke første gang, at Mø bærer en af hendes jakker.

Fincham, der også har lavet jakker til blandt andre Rita Ora, Demi Lovato, Halsey og Chlöe Howl, har nemlig delt et billede på sin Instagram i november 2015, hvor Mø er stylet i en anden sort læderjakke med guld nitter.

Oh hey @momomoyouth looking fly in #hannahbethfincham 💥✨ styling by @colinebach 👌😘 #mø #studdedjacket #leatherjacket

Et billede slået op af Hannah Beth Fincham (@hannahbethfincham) den

Ingen af de to jakker er dog til salg i Finchams webshop, men du kan få fingre i hendes Disney-jakker, hvor kendte tegneserier figurer kigger frem blandt et hav af nitter. Fincham har tidligere fortalt i et interview, at det tager hende omkring tre uger at lave en af jakkerne, der har flere end 2.000 nitter på sig. Så forstår man godt, at prisen hedder 6.300 kroner.

Englænderen arbejder dog ikke kun med nitter, men broderer også på meget af sit tøj. I hendes webshop er der både læderjakker, denimjakker, coachjakker og sweatshirts med forskellige broderier. Hun arbejder ofte med spillet mellem det ultra feminine som Disney, ponyer og hjerter og det mere klassisk maskuline som store læder- og denimjakker og nitter.

Lær mere om Hannah Beth Fincham og se hendes designs på hendes website.

Læs også: Se videoen til Møs nye kærligheds-banger ‘Don’t Leave’