Se med live, når Henrik Vibskov indtager Paris i aften

Se med live, når Henrik Vibskov indtager Paris i aften
Fra Henrik Vibskovs SS17-show i København (Foto: Copenhagen Fashion Week)

Det er altid spændende at se, hvad den danske designers kringlede hjerne finder på, når han afholder modeshows. Om det er stofsalamier, klaprende træhoveder, et hav af bryster eller dansere i vand (som Beyoncé måske blev inspireret af), så er det sjældent kedeligt.

Og så er der selvfølgelig Henrik Vibskovs karakteristiske, asiatisk-inspirerede design, hvor løse silhuetter, stumpede bukser og ærmer og farverige mønstre ofte er en del af looket.

I dag går det så løs igen, når han klokken 18 viser sin AW17-kollektion med titlen ‘The Five O’Clock Leg Alignment’, og du kan se med lige her via livestreamen nedenfor. Men vær opmærksom på, at man sjældent oplever et modeshow, der starter til tiden. Vores bud er, at det hele går i gang kl. 18.30.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sædvanen tro tager Vibskov showet med til København, hvor han er på showkalenderen den 1. februar under Copenhagen Fashion Week, som vi selvfølgelig dækker.

Læs også: Street style: Henrik Vibskovs butik fejrede ti års jubilæum

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af