‘Skam’s Even giver den som model i blandt andet Gosha Rubchinskiy

🕷

Et billede slået op af Henrik Holm (@henkeholm) den

Hvis ‘Skam’-abstinenserne stadig giver dig hovedpine og rysten, så er her et lille fix til at holde dig kørende. Henrik Holm, der selvfølgelig er bedre kendt som Even efter sæson 3, kaster sig nemlig ud som model i en ny modeserie i det norske avis Dagens Nærings magasin D2.

Ud over at det er godt tænkt – og overtalt – at bruge den populære ‘Skam’-skuespiller som model, så virker han ikke som det mest oplagte valg. Modeserien er nemlig et supplement til en artikel om den postsovjetiske-bølge, som Demna Gvasalia og Gosha Rubchinskiy de seneste år har været forgangsmænd for.

»Overdimensioneret sportstøj, barberede hoveder og guldsmykker. En postsovjetisk vind hærger modebranchen«, står der i artiklens start, og så det er måske ikke lige de vibes, Henrik Holm udsender. Hans lange, blege krop går dog fint i spænd med de mænd, der ofte befolker især Rubchinskiys catwalks.

Pacbeth👑

Et billede slået op af Henrik Holm (@henkeholm) den

Og Holm er selvfølgelig også iklædt noget af den russiske designers tøj, som han afslører på sin Instagram-profil. Og vi satser på, at han laver en klassisk Even Macbeth-reference, når han skriver Pacbeth i stedet for Paccbet, der betyder solopgang på russisk, og som indgår i mange af Rubchinskiys designs – blandt andet det halstørklæde, som Holm har på.

Vi ved ikke, hvor den langærmede t-shirt er fra, men de refererer i hvert fald tydeligt Vetements’ brug (opdatering: den er faktisk fra en af Vetements’ første sæsoner, har vi fået at vide) af gotiske bogstaver ned langs armene, som også var sidste års store merchandise-trend – og som nu altså også er nået helt til en norsk avis.

Læs også: Gosha Rubchinskiy overrasker med stort Adidas-samarbejde

💚

Et billede slået op af Henrik Holm (@henkeholm) den

Sponsoreret indhold
Hold jul med familien, du selv vælger
Inviter dine allerbedste Avengers, din South Park-familie og intergalaktiske slægtninge med til julehyggen. Gør julen sjovere med Viaplay her.
Viaplay
Advertisement