Teyana Taylor og Kylie Jenner i fitnesskamp for Reebok og Puma

Teyana Taylor og Kylie Jenner i fitnesskamp for Reebok og Puma

Sportsmærkerne har forståeligt nok travlt med at udnytte sportstøjets medvind i modebilledet. Senest er det Reebok og Puma, der har lanceret nye kampagner, som begge dyrker ‘Flashdance’-fitnesslooket.

Reebok har nemlig udnævnt Teyana Taylor som brandambassadør og tager hurtigt hul på samarbejdet med en ny kampagne for deres Classic Freestyle Hi med Taylor som fitnessudøvede frontfigur i både billeder og video.

Og det er et stærkt match, for siden Taylor for alvor brød igennem sidste år i Kanye Wests ‘Fade’-video, har hun gjort sin skarptskårne krop og fitnessdans så meget til sit varemærke, at hun sågar har startet sit eget fitnessprogram ‘Fade 2 Fit’.

Puma_KylieJenner_SwanPack

Helt så oplagt et valg virker Kylie Jenner ikke til at være for Puma, selv om de kampagner, hun har medvirket i indtil videre har haft en klar trænings-vibe. Det gælder også de nye billeder, der er blevet lanceret i forbindelse med Pumas nye ‘Swan Pack’-kollektion. Her går Jenner, som også har titlen brandambassadør, i fitness-mode i stil med Taylor.

Annonce

Det virker næsten som et ulige match, men Puma er nok meget godt tilfreds med sin populære model og hendes 84 millioner følgere på Instagram.

Læs også: Teyana Taylor er blandt 2016’s bedst klædte udenlandske musikere

teyana-reebokPuma_KylieJenner_SwanPack2