Ugens bedste sneaker-nyheder – The Weeknd, Porsche og flere comebacks

Vi hjælper dig til at få overblik over ugens mange nye lanceringer og colorways fra sneaker-verdenen.

Ja, ud over at det er i nat/i morgen, at NMD_R1 i den originale sorte colorway med den blå og røde plug og Kendricks seneste Reebok-model rammer Danmark – og resten af verden – så er der mange andre ting at glæde sig over i sneaker-land.

asics-gel-ds-trainer

Asics skruer op for farverne

90’er-modellen GEL-DS Trainer gør comeback i dag, hvor den er kommet til salg hos blandt andre Naked, Støy, Rezet og i Wood Wood-butikkerne til 1.000 kroner. Den fås dog også i en hvid colorway, der lidt mere afdæmpet med dybe turkis og bordeaux detaljer.


air-jordan-jumpman-pro

Jumpman, jumpman

I år vender Air Jordan Jumpman Pro fra 1997 tilbage i sin originale sorte og røde colorway. Releasedatoen er endnu ikke offentliggjort, men til gengæld står det klar, at den får følgeskab af to andre nedtonede colorways i hvid eller grå.


adidas-porsche-design-ultraboost

Porsche designer UltraBoost

Hvis dine Adidas UltraBoost ikke er hurtige nok – eller hvis du ikke fik finger i det tyske brands egen triple black-colorway af modellen, så skal du holde øje med den nye collab med Porsche Design. Ud over den populære colorway har samarbejdet og givet modellen et markant, firkantet læderdesign på overdelen. Det vides endnu ikke, hvornår den kommer i handlen.


puma-the-weeknd-ignite-extreme

The Weeknd viser nye Puma-sko

Mens vi venter på, at Abel Tesfaye viser de første ting fra hans varslede PumaXO-linje, så må vi nøjes med ham som kampagnemodel for sportsmærket. Denne gang viser han IGNITE Limitless Extreme Hi Tech, der blandt andet inkorporer refleks på hælen og pløsen. Den kom til salg i går hos Puma og koster 1.190 kroner.


adidas-originals-tubular-invader-strap

Stærkeste Tubular Invader Strap

Hvis du plejer at læse vores sneaker-nyheder, så er det ingen nyhed, at vi har en svaghed for Tubular Invader Strap, selv om (eller måske fordi) den minder så meget om Yeezy Boost 750. Og faktisk har den aldrig lignet Kanyes sneaker så meget, som i denne nye colorway, der inkorporerer slangeskindslignende læder i det beige ruskindsdesign. Den koster 890 kroner hos Mate.

Sponsoreret indhold
»En intens og følsom ungdomsfortælling«
DJ Er Du Dum Eller Hvad aka Martin Skovbjerg debuterer med en af årets mest hypede danske film. Find billetter og spilletider til ‘Brakland’ her.

Titolo-Atmos-PumaDisc

Specielt Puma-collab

For mange kokke fordærver maden, siger man. I sneaker-verden kan for mange designere måske bare hive designet i flere retninger. Det kunne i hvert fald være forklaringen bag de to sneakerbutikker Titolo og Atmos’ take på Puma Disc Blaze, der helt skizofrent har camouflageprint på tåboksen som kontrast til den røde nylon.

Modellen lander den 28. januar og kommer til at koste 1.115 kroner hos Titolo.


new-balance-m997_2

Stilrene New Balance

Hvis du savner et alternativ til dine hvide sneaks, som stadig ikke skal være for voldsomt, så er New Balances M997JOL i denne grå og knækkede hvide et stærkt bud. De små detaljer i farvenuancer og materialemiks gør det til en spændende sko i al sin enkelhed. Fang den hos Concepts til 1.250 kroner.


adidas-originals-nmd-color-boost

Gamle og nye NMD

Som nævnt tidligere gør den originale colorway af NMD_R1 nu comeback, og det er ikke den eneste colorway, som Adidas giver en ekstra tur i manegen. Snart lander triple black og solar red-versionerne af den populære model nemlig. Det afslører den tyske butik 43einhalb, der kommer til at sælge skoene til 1.115 kroner. Der står dog stadig bare coming soon.

adidas-originals-nmd-r1-corduroy
Samtidig har skofotografen SneakerProphet afsløret en ny triple black-NMD, hvor overdelen er lavet i fløjl. Der er dog ingen info om hvor, hvornår og hvorfor endnu.


balenciaga-elastic-high

Balenciaga med Adidas-inspiration

Mode-sneakers er et game for sig selv – især prismæssigt. Det gælder selvfølgelig også Balenciagas nye Elastic High Sneakers, der står til 3.450 kroner i modehusets webshop. Det til side, så er det faktisk en flot model, selv om den minder om en sammenblanding af meget af det, sportsmærkerne laver. En Tubular Invader Strap i Primeknit eller noget i den dur.


adidas-chinese-new-year-pack

Adidas fejrer kinesisk nytår

Den 28. januar går kineserne ind i hanens år, og det fejrer Adidas med særlige versioneringer af de tre modeller Superstar, Stan Smith og Tubular, der alle har fået en broderet hane på hælen. Og med lidt fantasi skal detaljerne på Superstarens striber og hæl ovenfor nok ligne hanefjer. Titolo har de tre modeller, der alle koster 890 kroner.


comme-des-garcons-nike-dunk

Gennemsigtige Nike

Comme des Garçons viste allerede deres bud på Dunk High under modeugen i Paris i september sidste år, men det er altså først nu, at de er klar til at komme i handlen. Støvlen, der især er kendetegnet af de gennemsigtige PVC-paneler, er ude i Japan, men der er endnu ikke fastsat nogen europæisk releasedato. De forventes dog at koste 2.225 kroner, når det sker.


reebok-shaq

Shaq angriber igen

I år er det 25 år siden, at basketball-kæmpen Shaquille O’Neals udsendte sin signatur-sneaker Shaq Attaq, og det fejrer Reebok ved at genudsende modellen i sin originale colorway og med Pump-teknologien. Skoen kommer i handlen den 20. januar og forventes at koste 1.115 kroner.

Læs også: Gosha Rubchinskiy overrasker med stort Adidas-samarbejde