Vetements tager igen pis på moden – sælger meta-t-shirt til 900 kroner

Vetements tager igen pis på moden – sælger meta-t-shirt til 900 kroner

En stor del af Demna Gvasalias claim to fame har været hans anti-fashion-tilgang til moden. Hans måde at gøre det ordinære cool og stille spørgsmålstegn ved, hvad luksus er. Tag bare den gule DHL-t-shirt, der blev Vetements første gennembrud for halvandet år siden.

Og nu prikker han igen til os alle sammen – og det er igen en t-shirt, der er drillepinden. En helt enkel t-shirt lavet i samarbejde med amerikanske Hanes, hvor der – selvfølgelig – blot står ‘T-shirt’ på brystet, mens der på ryggen står en slags leksikonforklaring af ordet.

vetements_tshirt2

Der er altså langt hen ad vejen tale om en ganske almindelig t-shirt, som fås i hvid eller sort, men det ville ikke være Vetements, hvis prisen ikke var lidt skruet i vejret, og selv om det måske er den billigste trøje fra det franske brand, så er prisen altså stadig 900 kroner hos Ssense.

vetements_tshirt3

Hanes-samarbejdet inkluderer i øvrigt også Vetements’ bud på tourmerchandise med hoodies og t-shirt med ordet ‘staff’ foran samt en lang liste af navne, der formodentlig er de involverede i brandet. Gvasalia slutter dermed den ring, der startede med hans gotiske heavy-fontkærlighed, som blev samlet op af musikere som Justin Bieber og Kanye West.

Samarbejdet – og resten af Vetements’ SS17-kollektion – fås hos Ssense.

Læs også: Det er ikke kun Vetements’ skyld, at dine ærmer snart når jorden

vetements_tshirt2
Sponsoreret indhold
Hold jul med familien, du selv vælger
Inviter dine allerbedste Avengers, din South Park-familie og intergalaktiske slægtninge med til julehyggen. Gør julen sjovere med Viaplay her.
Viaplay
Advertisement