Wood Wood leverede stilsikker kollektion i Milano – afslørede nye collabs

Wood Wood leverede stilsikker kollektion i Milano – afslørede nye collabs
Foto: WHITE

For første gang i tre år sendte Wood Wood modeller ned ad catwalken. Det skete for få timer siden, da det danske tøjmærke for første gang tog del i modeugen i Milano. Og det blev et stilsikkert comeback for Karl-Oskar Olsen og co., der viste en AW17-kollektion domineret af mørkeblå nuancer og sort krydret med røde toner og klar blå.

Showet er også med til at markere Wood Woods 15 års jubilæum, og mærket teasede flere kommende collabs på catwalken. Blandt andet en hoodie og fleece lavet sammen med Champion, som Wood Wood tidligere har blandet blod med, og en jakke skabt sammen med Barbour. Og så havde Karl-Oskar Olsen også teaset nogle sneakers før showet, der på catwalken lignede en colorway af Asics GEL-DS Trainer.

Wood Wood x Barbour-jakke

Wood Wood x Barbour-jakke

Og det var meget sigende for kollektionen. For det var ikke en, der råbte og skreg eller dyrkede den logomania, som ellers er så tæt knyttet til streetwear – og også Wood Woods historie. I stedet var der fokus på enkle farveflader, som visse steder blev spicet op med forskellige tern, ligesom et mørkt nålestribet stof blev brugt flere steder i kollektionen.

Model i Wood Wood x Asics-sneakers

Model i Wood Wood x Asics-sneakers

Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.

Det fik dog også de få ting, som påtvang sig mere opmærksomhed til naturligt at stikke ud. Tag førnævnte hoodie-samarbejde med Champion, der bar kollektionens eneste markante brug af logoer, den hvide fleece fra samme collab med den klare blå brystlomme eller den blå windbreaker-anorak med hvid, rød og blå henover brystet. En farvekombination, der i tidens streetwear-landskab, hurtigt sender tankerne mod Rusland og en designer som Gosha Rubchinskiy.

woodwood_aw17_7

Kollektionen stadfæster Wood Wood som et brand, der forstår at blande den streetwear-kultur, som mærket er født ud af, med mere klassiske modeelementer som jakkesættet. Det er tøj til mænd, der netop vil kunne have en hoodie på til slacks. Og på kvindesiden var de feminine elementer få og veldoserede. Et par dynejakker var cropped, og der var et par enkelte lårkorte kjoler stylet med matchende bukser, men ellers var den en kollektion, der hældte mod streetwearens sædvanlige unisex-look.

Se hele catwalken HER.

Læs også: Karl-Oskar Olsen efter Wood Wood-show: »Nu er vi tilbage«

woodwood_aw17_8
Sponsoreret indhold
’True Detective’ er endelig tilbage!
Se Mahershala Ali brillere i den nye, intense sæson 3 på HBO Nordic.
HBO Nordic
woodwood_aw17_9woodwood_aw17_10woodwood_aw17_2
Sponsoreret indhold
Har du nerver til en ny omgang ’True Detective’?
Se Mahershala Ali brillere i den intense sæson 3 på HBO Nordic.
HBO Nordic
woodwood_aw17_11woodwood_aw17_5woodwood_aw17_6woodwood_aw17_12
Sponsoreret indhold
'Brakland' er en foruroligende og gribende filmoplevelse
Martin Skovbjergs debutfilm kører seeren midt over med en kropslighed, der er sjældent set i dansk film. Se 'Brakland' eksklusivt på Blockbuster nu.
Blockbuster
Advertisement