André 3000 skal designe for svensk sneaker-brand

André 3000 skal designe for svensk sneaker-brand
Foto: Theo Wargo/Getty Images

Mens Nike og Adidas sidder tungt på store dele af sneaker-markedet, så kæmper andre brands for deres hjørne af markedet. En velkendt måde at skabe opmærksomhed er kendissamarbejder, og det svenske tøjmærke har lige offentliggjort et stærkt et af slagsen.

I hvert fald ser André 3000 på papiret ud, som en drømmepartner for ethvert brand – og det ligger chefen bag Authentic Brands Group, der i dag ejer det svenske mærker heller ikke skjul på.

»Han kom til mødet med skitser til sko. Han har en klar holdning til stil, den måde han klæder og gebærder sig«, sagde Nick Woodhouse til Women’s Wear Daily.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Der kommer dog til at gå noget tid, før vi for alvor ser resultatet af samarbejdet. Til efteråret skal Outkast-rapperen være kampagnemodel, når Tretorn fejrer 50 års jubilæet for sin Nylite-sneaker, og så skal han være med til at designe en capsule-sneakerkollektion, som dog først skal i salg i 2018.

Læs også: De næste Yeezy Boost kommer slet ikke til Danmark – forvent høje resell-priser igen

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af