Beyoncé og Blue Ivy fortsætter deres overdrevne Gucci-parløb

Foto: Theo Wargo/Getty Images

Med Alessandro Michele ved designroret har Gucci både øget salg og opmærksomhed, og mon ikke en del af succesen kan tilskrives, at Beyoncé har taget brandets farverige looks til sig?

Seneste bevis kom i weekenden, da familien Carter var til NBA All-Star Game. På første række fortsatte Beyoncé og Blue Ivy nemlig deres stærke række af Gucci-looks.

Beyoncé satte luksustrumf på sit ellers nedtonede outfit med smadrede jeans og en hvid t-shirt med Micheles lange, broderede silkekimono, mens femårige Blue Ivy var hoppet i en af Guccis børnekjoler.

Foto: Theo Wargo/Getty Images

Men ja, deres outfits er kun med til at understrege bankbogens størrelse, for kimonoen koster 153.650 kroner hos Gucci, mens Blue Ivys kjole står til 12.500 kroner. Du kan selvfølgelig også bare nøjes med Beyoncés Gucci-vifte til 3.150 kroner. Til gengæld har Jay Z tilsyneladende sparret lidt på budgettet, måske pånær hans ur.

Blue Ivy havde også Gucci på ved sidste uges Grammy Awards, mens Beyoncés kærlighedsaffære for alvor startede sidste år med ‘Formation’-videoen. Siden har mor og datter også haft indtil flere Gucci-øjeblikke på Instagram.

Læs også: Beyoncé tog sine mor/datter-modeøjeblikke til nye højder under Grammy Awards

Mest læste

Street style: Afslappet sommerstil på Musik i Lejet
Verdens mest oversete serier #4: Nyligt afsluttet spionserie tilhører samme liga som ’Breaking Bad’ og ’The Sopranos’
'Vikings' sæson fem får premieredato og trailer – med danske Alex Høgh Andersen i front
Debatten om Scarlett Johanssons transrolle er ærgerligt reaktionær – og misser en vigtig pointe
Verdens mest oversete serier #3: »Jeg sagde farvel til familien Braverman i en pøl af tårer«
Vi kårer: Halvårets 15 bedste udenlandske sange
Timothée Chalamet forvandles til klassiske kunstværker – og det er lige så fantastisk, som det lyder
Første trailer til 'Glass' med Samuel L. Jackson, Bruce Willis og James McAvoy lover superhelteforening, som vi aldrig har set det før
Joaquin Phoenix' Joker-film får premieredato
Dumbledore og Grindelwald er på kollisionskurs i første fulde trailer til 'Fantastiske skabninger: Grindelwalds forbrydelser'