Blue Ivy havde et Prince-stiløjeblik ved Grammy Awards

Blue Ivy havde et Prince-stiløjeblik ved Grammy Awards
Jay Z og Blue Ivy ved Grammy Awards
Foto: Christopher Polk/Getty Images

Jay Z er efterhånden vant til at spille anden – eller tredje – violin i selskab med sin kone og datter. Og mens Beyoncé havde travlt med at vinde en pris og give en episk performance, så overstrålede Blue Ivy sin far blandt tilskuerne. Det femårige kendisbarn tog nemlig kegler i et stærkt Prince-outfit.

Selv om det nok ikke var Blue Ivy selv, der havde plaget hele dagen for at få lov til at klæde sig ud som den lilla legende, så gjorde hun det godt. Princes signaturfarve havde dog fået en mere piget nuance med Blue Ivys Gucci-outfit, men med den højhalsede skjorte var der ikke noget at tage fejl af.

Foto: Christopher Polk/Getty Images

Foto: Christopher Polk/Getty Images

Og det var altså ikke det eneste stiløjeblik, Blue Ivy var med i. For hun havde også endnu et mor/datter-øjeblik med Beyoncé.

Læs også: Beyoncé tog sine mor/datter-modeøjeblikke til nye højder

Advertisement