CeeLo Greens mærkværdige kostume endte som Grammy-uddelingens bedste meme

Godt råd, hvis man er på vej ud af den offentlige bevågenhedsradar (eller desperat forsøger at komme ind på den): Tag et vildt eller provokerende outfit på til et tv-transmitteret kulturevent.

Det er en læring, som Ceelo Green i den grad har taget til sig, da han troppede op til nattens Grammy-uddelingen i et bizart plus size ‘C-3PO som superskurk’-guldkostume. Det så sådan her ud:

GettyImages-FrazerHarrison-CeeloGreenGrammys

Foto: Frazer Harrison/Getty Images

Det er så absolut ikke første gang, CeeLo Green har valgt sit outfit fra den del af klædeskabet, vi normalt ville forbinde med klæd ud-tøj. Noget må han dog have ramt rigtigt denne gang, for det blev så afgjort internettets favorit-meme fra Grammy-uddelingen.

Flere debatterede, hvad CeeLo lignede med fornemme sammenligninger til følge. De rangerede over alt fra en Ferrero Rocher, en sofa, håndtaske eller en Power Ranger – inklusiv Power Rangers selv.

Sponsoreret indhold
Kom på forkant med forskningen
Få masser af valgmuligheder med en teknisk innovativ og spændende uddannelse. Bliv civilingeniør på DTU – ansøg senest 5. juli.
EKSTERNT LINK
DTU

Selv Drake sprang med på joken og fik samtidig røbet, at han ikke var tilfreds med at Rihanna blev forbigået.

Me and my chain are just here to collect the trophies for Work and Anti…howbowdah

Et billede slået op af champagnepapi (@champagnepapi) den

Der var også de, der med en mere alvorlig mine mente, CeeLo Green har overskredet sidste salgsdato:

CeeLo var i øvrigt ikke den eneste, der benyttede sig af taktikken. Sangerinden Joy Villa toppede tidligere års udfordrende kjoler med et mindre udfordrende, men mere provokerende antræk.

På trods af det iøjnefaldende kostume tog CeeLo Green tidligt hjem. Måske fordi han ikke vandt nogen Grammys (og heller ikke nomineret til nogen).

Læs også: De bedste Grammy-looks fra den røde løber – og en oversatsning