De Oscar-vindende ‘Moonlight’-mænd er i front for ny Calvin Klein-undertøjsreklame

De Oscar-vindende ‘Moonlight’-mænd er i front for ny Calvin Klein-undertøjsreklame
Mahershala Ali i ny Calvin Klein-kampagne

Det var nok ikke kun alle folkene bag ‘Moonlight’, der jublede (trods alt), da Oscar-fadæsen udfoldede sig søndag nat, og de pludselig havde fundet statuetten for bedste film. Et eller andet sted sad Raf Simons og hans Calvin Klein-team nok også med hænderne overhovedet.

De gjorde nemlig samtidig klar til at rulle en ny reklamekampagne ud med netop de fire mandlige nøgleskuespillere Mahershala Ali, Alex Hibbert, Ashton Sanders og Trevante Rhodes. Og det må siges at være god timing. Ali vandt ovenikøbet også en Oscar for bedste mandlige birolle.

Ashton Sanders

Ashton Sanders

Men heldigvis er der mere på spil end blot at ramme en gruppe omtalte skuespillere. For Raf Simons handlede det om at bruge mænd, der lige har været med til at lave en film, der sætter fokus på maskulinitet.

»Fra begyndelse har Calvin Kleins undertøjsreklamer altid lavet store statements om maskulinitet. De her ‘Moonlight’-skuespilleres præstation ramte os dybt og lavede et stort statement om maskulinitet på en anderledes måde. Vi ville bringe de to ting sammen«, sagde Pieter Mulier, Simons’ højre hånd og creative director hos Calvin Klein, ifølge Business of Fashion.

Trevante Rhodes

Trevante Rhodes

Annonce

 

Kampagnen er blevet til en række stemningsfyldte sort/hvide portrætter af de fire mænd skudt af Willy Vanderperre.

Allerede på Oscar-natten teasede Calvin Klein sit samarbejde med ‘Moonlight’-crewet, da filmens kvindelige hovedrolle var blandt de bedste klædte på den røde løber i en hvid pailletkjole designet af Raf Simons. Hibbert, Sanders og Rhodes var også klædt i Calvin Klein.

Alex Hibbert

Alex Hibbert

Du kan se hele kampagnen og læse små interview med skuespillerne på Calvin Kleins website. Begge Raf Simons’ første Calvin Klein-reklamekampagner har nu involveret skuespillere, da den første var med ‘Stranger Things’-stjernen Millie Bobby Brown.

Læs også: Det var en klassisk og enkel Oscar-rød løber – og så var der Janelle Monáe

calvinklein_mahershalaalicalvinklein_ashtonsanders2calvinklein_mahershalaali2
Annonce