Modeugen i New York er sure på Kanye West – dropper hans Yeezy-show

Modeugen i New York er sure på Kanye West – dropper hans Yeezy-show

Tidligere på ugen blev det annonceret, at Kanye West og Adidas igen indtager modeugen i New York med en ny Yeezy-kollektion. Sædvanen tro kom udmelding blot to uger før showstart og uden hensyntagen til modeugens planlagte kalender – og det er arrangørerne CFDA trætte af.

Faktisk så trætte, at de valgte ikke at inkluderer ‘Yeezy Season 5’ i deres officielle program.

»Endnu engang blev CFDA ikke kontaktet eller konsulteret i forhold til mulighederne for, at Kanye West blev en del af det officielle New York Fashion Week-program«, udtaler direktøren for CFDA, Steven Kolb, til Women’s Wear Daily. »CFDA arbejder med flere end 300 brands for at udpege passende tidspunkter, hvor de kan vise deres kollektioner og undgå dobbeltbookinger. At gå uden om de passende kanaler forstyrer hele ugen og er unfair for de designere, der har planlagt tider igennem de formale procedure«.

»Denne dårlige opførsel er uacceptable for CFDA«, slog Kolb fast, men åbnede op for, at de var klar på at arbejde med Kanye for at finde tidspunkt, der ikke karambolerede med andre.

Kanye har også fået skæld ud af branchen de seneste sæsoner efter store forsinkelser samt en lang bustur ud til Roosevelt Island ved det seneste show i september.

Noget tyder dog på, at parter allerede er blevet forsonede. Det Kanye-affilierede kreative bureau Donda tweetede nemlig i nat, at showet er rykket fra det tidligere udmeldte tidspunkt klokken 23 dansk tid den 15. februar til klokken 21. Så må vi håbe, at alle er glade.

Læs også: Kanye West går i finsk sneaker-brand – og hypen eksploderer

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af