Spike Lee bruger costumized sneakers til at vise Trump-foragt

Det er nok de færreste, der troede, at Spike Lee er fan af USA’s nye præsident, men hvis man skulle være i tvivl, så har filminstruktøren slået sin holdning fast med et par costumized Air Jordan 1, som han har delt på Instagram.

Et opslag delt af Spike Lee (@officialspikelee) den

Skoene bærer ordene ‘Resist’ og ‘Repel Agent Orange’, mens han på Instagram sender et shout out til Busta Rhymes og A Tribe Called Quest. Det var nemlig under deres fælles optræden med Anderson .Paak under Grammy Awards i søndags, at Busta kaldte Donald Trump for præsident Agent Orange, der selvfølgelig refererede til den gift, som amerikanerne brugte under Vietnamkrigen.

Det er heller ikke første gang, at Spike Lee viser foragt for Trump. Tidligere har han blandt andet postet et billede af Chrisette Michele på Instagram og skrevet, at han alligevel ikke vil bruge hendes musik i et kommende filmprojekt, efter at hun valgte at optræde ved præsidentindsættelse i januar. Lee har også postet mange af de skilte, der blev båret under Women’s March i New York City.

Læs også: Se A Tribe Called Quests politiske Grammy-medley med Anderson .Paak og Busta Rhymes

NYC Women’s March

Et opslag delt af Spike Lee (@officialspikelee) den