Supreme driller Donald Trump flere gange i ny kollektion

Supreme driller Donald Trump flere gange i ny kollektion

Det er altid sjovest at drille dem, der reagerer på ens drillerier. Måske er det også derfor – ud over hans populistiske og kontroversielle politiske holdninger – at Donald Trump hurtigt er blevet alles yndlingsmobbeoffer.

Og hvis nogle skulle drille præsidenten, så måtte de selvfølgelig være klassens frække dreng, Supreme. Det gør newyorker skatermærket da også flere gange i den nye kollektion, som brandet lancerede i går.

supreme-2017-spring-summer-tees-2

Først og fremmest lægger mærket ikke fingre i mellem med en sort t-shirt, hvor der ganske enkelt står ‘fuck the president’. Og det er altså ikke Barack Obama, der hentydes til. Tværtimod har det afgåede præsident fået sit portræt på flere styles, så man kan vise sin kærlighed til pre-Trump-dagene, dengang alting virkede meget bedre.

supreme_ss17_obamasupreme_ss17_obama2

Supreme har både lavet en hoodie, en skjorte og et par joggingbukser med Obama-mønstret på.

Du kan se hele kollektionen, der kommer til salg i de fysiske butikker på torsdag og online den 23. februar, hos Supreme HER.

Læs også: Supreme x Louis Vuitton bliver ekstremt dyrt

Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.