The Weeknd og H&M lancerer XO-kollektion

The Weeknd og H&M lancerer XO-kollektion

Sidste år annoncerede Abel Tesfaye, at han ville blive H&M’s Spring Icon, hvilket betyder, at han udvælger nogle af sine favoritter fra tøjkædens forårskollektion. Dengang teasede han dog også en XO-brandet bomberjakke, og nu står det klart, at samarbejdet netop også inkluderer XO-merchandise.

I en ny video-teaser og billeder optræder The Weeknd i flere outfits med XO påtrykt, og nedenfor kan du se hele den udvalgte kollektion, som lander i H&M’s butikker og online den 2. marts.

the-weeknd-h-m-spring-summer-collection-editorial-2
Sponsoreret indhold
Forbrydelsen er større, end du tror
Jakob Cedergren har en fremmed kvindes liv i sine hænder i den intense one location-thriller ‘Den skyldige’. Find billetter og spilletider her.
EKSTERNT LINK
Nordisk Film

»Det var fedt at udvælge mine Spring Icons hos H&M. Jeg kan godt lide blandingen af urbane ting som bomberjakker og hoodies med skræddersyede trøjer og blazere. Hver style er både ubesværet og frisk, som herretøj netop bør være«, siger Tesfaye ifølge Highsnobiety.

Det er i hvert fald et meget basic udvalg, der klart vinder på sin XO-branding. The Weeknd spiller både i Royal Arena den 20. februar og sommerens Roskilde Festival.

Læs også: Ugens bedste sneaker-nyheder – The Weeknd, Porsche og flere comebacks

the-weeknd-hm-spring-icons-every-piece-9the-weeknd-hm-spring-icons-every-piece-12the-weeknd-hm-spring-icons-every-piece-4the-weeknd-hm-spring-icons-every-piece-3the-weeknd-hm-spring-icons-every-piece-5the-weeknd-hm-spring-icons-every-piece-11the-weeknd-hm-spring-icons-every-piece-1the-weeknd-hm-spring-icons-every-piece-2the-weeknd-hm-spring-icons-every-piece-10the-weeknd-hm-spring-icons-every-piece-7the-weeknd-hm-spring-icons-every-piece-6the-weeknd-hm-spring-icons-every-piece-8