Ugens bedste sneaker-nyheder – splitdesigns, futurisme og Vetements

Vi hjælper dig til at få overblik over ugens mange nye lanceringer og colorways fra sneaker-verdenen.

Ud over at Adidas annoncerede endnu en Yeezy Boost 350 V2-colorway, har det sædvanen tro æret en travl uge i sneakerland.

nike-air-max-bw

Splittet Air Max

Den skarpe kant mellem skoens hvide front og sorte bagdel giver den nye Air Max BW colorway et særegent look, der på unik vis blander tidens populære trippel hvide og sorte looks. Skoen, der har en Hyperfuse-overdel, har endnu ikke en officiel release-dato.


air-jordan-4-royalty

Eksklusive Jordans

Hvis du er til Air Jordans generelt, så burde denne royalty-behandling af Jordan IV være lige noget for dig. I ruskind og med gulddetaljer er der netop skruet op for det eksklusive, royale look. Skoen kom til salg i går og kan blandt andet købes online hos Nike for 1.550 kroner.


asics-gel-lyte-v

Asics dypper tæerne

Det japanske mærker har tidligere arbejdet med det todelte farvedesign, og denne gang er det GEL-Lyte V, der får en kontrasterede farve på tåboksen, lidt ligesom vi så med Air Max’en ovenfor. Her er kanten dog ikke lige så skarp, men følger mere homogent skoens design og syninger.
Alle tre colorways fås hos Premiere til 730 kroner stykket.


adidas-y-3

Y-3’s eminente futurisme

Yohji Yamamoto har en umiskendelig designsignatur, der blandt andet inkluderer sort og futurisme, hvilket også kan ses på de kommende sko fra hans Adidas-samarbejde Y-3. Modellerne blev først vist i forbindelse med hans modeshow i Paris i januar, men nu har brandet vist closeups via Instagram. Ovenfor er det den nye model Zazu High. Skoene kommer først til salg i sensommeren.


nike-air-presto-fly

Opdatering af Air Presto

Antallet af nyheder, der skabes i sneaker-branchen, er utroligt, og det er naturligvis svært at opfinde den dybe tallerken hver gang. Derfor er det normal praksis, at mærkerne ændrer detaljer på velkendte modeller for at skabe nyt.
Det har Nike nu gjort med Air Presto-modellen, hvor de har skraldet overdelen, så den er blevet mere enkel, ligesom logoet er taget fra sålen og sat på sin mere normale placering på overdelen. Skoen forventes først at komme i salg i løbet af foråret.

Sponsoreret indhold
Portræt af Pernille Smith-Sivertsen fra Blondage
Pernille fortæller om at finde sin egen stemme i musikken. Mød hende og flere kreative kvinder i 'Portraits by Spotify | Sonos'.
EKSTERNT LINK
Spotify | Sonos

#VETEMENTSxREEBOK

Et billede slået op af VETEMENTS (@vetements_official) den

Mere fra Vetements og Reebok

Vi har allerede fået to sneakers fra det stærke samarbejde, men noget tyder på, at en tredje er på vej, og i modsætning til de to første, så er der ikke bare tale om en mild versionering af tidligere Reebok-modeller, men om noget, der mere ligner Vetements’ velkendte dekonstruerede design.
Og det smadrede look er sikkert også en del af designet, som passer godt til brandets meget hverdagsagtige AW17-kollektion. Det vides endnu ikke, hvor når skoen kommer til salg – men regn med at den bliver dyr.


alexander-wang-adidas

Mere fra Wang x Adidas

Det ventede samarbejde, der blev debuteret på catwalken i september forventes snart at ramme butikkerne, og nu har Hypebeast fået fingre i billeder af et par af det omtalte collabs sneakers. Eftersigende blev de ved en fejl oploadet til Barney New Yorks website, men er siden fjernet.
Især denne sorte mid-cut-model med trefarvet sål ser lovende ud og skulle end med at koste 1.400-1.500 kroner, når den forventes at komme til salg snart.


mark-gonzales-adidas

Skater-skriblerier

Mark Gonzales er en legende i skateboardverdenen og har sat sit præg på et hav af sneakers efterhånden. Hans nye versionering af Adidas’ Adi-Ease hører dog til blandt de federe, selv om det selvfølgelig kan argumenteres, at det er federe at lave sine egne skriblerier på ens sko. Hvis man er doven, så fås Gonzales’ for 485 kroner hos Sneaker Politics.


adidas-originals-superstar-boost

Nye såler på Superstar

Ja, som beskrevet tidligere, så laver sneaker-mærkerne hele tiden småjusteringer på deres gamle modeller. I næste uge er Adidas klar med to nye takes på Superstar-silhuetten, og begge gange er det sålen, der er blevet leget med.

adidas-originals-superstar-bounce
Ovenfor kan du se modellen udstyret med en Boost-sål, og neden for er det Bounce-sålen, der er blevet sat på den velkendte silhuet. Begge sko forventes at blive sat til salg på torsdag den 9. februar.


nike-air-tech-challenge-xvii

Agassi-update

Det er Andre Agassis Nike Air Tech Challenge, der her har fået en markant opdatering. Snørebåndene er nemlig erstattet af en elastisk sok, der gør triple black-skoen til en slip-on, og logostroppen er nok mest til pynt. Modellen fås til 1.300 kroner hos Nike.


reeboksupreme_hvid

Endnu mere Supreme

Reebok lancerede modellen med et Vetements-samarbejde, og så er man ligesom i gang. Nu er de klar med to nye colorways, som også inkluderer logobånd. Den hvide er revet væk de fleste steder – Naked har et par i 34,5 tilbage i webshoppen – men Titolo har en del størrelser tilbage af den turkis.


puma-suede-heart-puma

Flere hjerter fra Puma

I sidste uge lancerede de en flot version af Basket Heart, og nu låner Puma blandt andet gulddetaljerne fra de store snørehuller til tre nye colorways af Suede Heart, hvor den velkendte Puma Suede har fået fatlaces med et feminint touch takket være de brede satinsnørebånd. Titolo har både en sort, hvid og pink colorway, der koster 670 kroner.

Læs også: Kanye West klar med sin bedste Yeezy Boost 350 indtil videre