»En nyklassiker inden for homofilmen« – se ’God’s Own Country’ på C More

Gå som en narko-baron: Walter Whites støvler fra ‘Breaking Bad’ bliver officielt merchandise

Gå som en narko-baron: Walter Whites støvler fra ‘Breaking Bad’ bliver officielt merchandise

Selvom ‘Breaking Bad’ rummer noget af tv-historiens vildeste karakterudvikling, så er der én konstant der i transformationen fra kemilærer til narko-baron ikke ændrer sig: Walter Whites støvler. Fra pilotens allerførste scene til seriens sidste sekunder har han et par Clark Wallabees på i skiftende farver.

De ankelhøje Wallabees har været en fast del af den britiske skoproducents sortiment siden 1964, hvorfor det da også giver god mening, at en kemilærer fra Alberquerque har lagt sig fast på netop en klassiker som sit ufravigelige fodtøj. Det er solidt, men cool og bedst af alt komplet tidløst.

the-rebirth-clarks-wallabee-death-walter-white-00

Støvlen fra seriens pilot.

Sponsoreret indhold
En præst, en gangster og en kultleder går ind på et hotel
… og deres mørke, mystiske hemmeligheder smuldrer i den stjernespækkede thriller ‘Bad Times at the El Royale’. Find spilletider og billetter her.
Nordisk Film

Associationen med serien har Clarks slået på før, men nu indgår de for første gang i et samarbejde, der officielt kobler sig til Walter White. Det er sneakerbrandet Bait, der sammen med Clarks og Sony Pictures Television har skabt to nye versioner af den ikoniske støvle. Begge modeller relaterer sig til handlingen i serien. Den blå Blue Sky er et shoutout til den narko Walter White producerer og den rødlige model Felina refererer til seriens finaleafsnit.

breaking-bad-shoes-clarks-bait-08  breaking-bad-shoes-clarks-bait-09breaking-bad-shoes-clarks-bait-06

Begge to kommer de med ‘Breaking Bad’ printet på sålen og et Heisenberg-mærker og kommer til salg i dag på Baits hjemmeside for 180 dollar.

breaking-bad-shoes-clarks-bait-02breaking-bad-shoes-clarks-bait-04breaking-bad-shoes-clarks-bait-05

Bait er efterhånden kendt for deres evne til at få forskellige aktører til at mødes i sneakerhimlen. Tidligere har de eksempelvis kurateret samarbejdet mellem Puma og Sesame Street og New Balance og ‘G.I. Joe’.

Ifølge Collider arbejder Bait på, at både ‘Breaking Bad’s skaber Vince Gilligan og Bryan Cranston får et par af nyfortolkningen af klassikeren. Også Raekwon og Ghostface Killah, der i halvfemserne sportede støvlen, må forventes at være begejstrede.

Læs også: 30 år senere: Nike Air Max har revolutioneret sneaker-gamet

Advertisement