Lil Yachty insisterer på et Nautica-comeback

Lil Yachty insisterer på et Nautica-comeback

I 90’erne var Nautica et af de varmeste mærker blandt amerikanske rappere, og der er ingen tvivl om, at både brandet og Lil Yachty satser på, at de kan ride med på samme retrobølge som Tommy Hilfiger, Champion og Fila oplever for tiden.

Efter at Yachty målrettet gik i Nautica og ihærdigt taggede dem på sine Instagram-billeder, landede han sidste år en kampagne i samarbejde med Urban Outfitters. Tidligere i år annoncerede Nautica så, at de i år udvider samarbejdet med Atlanta-rapperen, som eftersigende også skal designe for brandet.

Inden det sker, er Urban Outfitters dog lige med inde over igen, når Yachty og vennerne i Sailing Team viser Nauticas sommerkollektion, som kommer til salg hos den amerikanske tøjkæde fra på mandag den 27. marts.

lil-yachty-urban-outfitters-nautica-ss17-9

Kollektionen indeholder ni dele, der er klassisk Nautica med farver og sejlerdetaljer, og som selvfølgelig inkluderer både en hoodie og en windbreaker. Det vides endnu ikke, hvornår Yachtys egne Nautica-design lander.

Læs også: ‘Hasselhoff’: Lil Yachty og Mike Will Made It deler nyt track inspireret af alle tiders badejern

lil-yachty-urban-outfitters-nautica-ss17-6lil-yachty-urban-outfitters-nautica-ss17-8lil-yachty-urban-outfitters-nautica-ss17-7lil-yachty-urban-outfitters-nautica-ss17-5lil-yachty-urban-outfitters-nautica-ss17-4lil-yachty-urban-outfitters-nautica-ss17-11lil-yachty-urban-outfitters-nautica-ss17-10lil-yachty-urban-outfitters-nautica-ss17-2lil-yachty-urban-outfitters-nautica-ss17-3

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af