Nu kan du endelig få fingre i Muf10 – webshoppen opdateret

Nu kan du endelig få fingre i Muf10 – webshoppen opdateret
Fra Muf10s først catwalkshow i februar
Foto: Copenhagen Fashion Week

Der har været meget snak om Reza Etamadi og hans Muf10-mærke det seneste års tid, men indtil videre har det næsten været umuligt at få fingre i hans streetwear, med mindre man var en af de få udvalgte, som fik hans ofte one-off-designs.

Det ser dog ud til at ændre sig nu. For efter at Muf10 præsenterede sit første catwalkshow i forbindelse med Copenhagen Fashion Week i februar, har man på Instagram Stories kunne følge Etamadi i fuld gang med at producere dele af den kollektion, han viste i Bella Centret.

tee-shirt-holdet

Og nu er de første fem varer landet i brandets webshop. Her finder man en oversize-t-shirt og en hoodie med ‘Holdet’ påtrykt, ligesom den gule logo-t-shirt med det danske flag er til salg.

suit-muf10-onesize-muf10

Der er også landet to mere personlige design, som også blev vist på catwalken. Nemlig en grøn kedeldragt-agtig heldragt og en lang poncho, som fås i grøn eller sort. Begge design fås kun som one-size.

poncho-onesize-muf10

Med varerne fortsætter Etamadi med at følge sin egen sti, da de fleste andre brands viste kollektioner under den seneste modeuge, som først kommer til salg i sensommeren eller efteråret. Men Muf10 sælger varerne selv og følger altså sin egen kalender.

Se de nye varer i webshoppen HER.

Et opslag delt af DANMARK (@muf10) den

Muf10 har i øvrigt igen fået hjælp fra Medina med promoveringen af det nye tøj – både på Instagram, og da hun forleden dag optrådte i ‘Vi ses hos Clemens’.

Læs også: Copenhagen Fashion Week: Muf10 fandt vejen frem med debutshow

Et opslag delt af MEDINA (@officialmedinamusic) den

Sponsoreret indhold
Til den lyse sommeraften – og dagen derpå
Skål for solskinnet, livet og de lune, lyse nætter. Royal har skabt en ny øl med halvt så meget alkohol, samme gode smag og masser af økologi.
Royal Beer