Nu kan du endelig få fingre i Muf10 – webshoppen opdateret

Nu kan du endelig få fingre i Muf10 – webshoppen opdateret
Fra Muf10s først catwalkshow i februar
Foto: Copenhagen Fashion Week

Der har været meget snak om Reza Etamadi og hans Muf10-mærke det seneste års tid, men indtil videre har det næsten været umuligt at få fingre i hans streetwear, med mindre man var en af de få udvalgte, som fik hans ofte one-off-designs.

Det ser dog ud til at ændre sig nu. For efter at Muf10 præsenterede sit første catwalkshow i forbindelse med Copenhagen Fashion Week i februar, har man på Instagram Stories kunne følge Etamadi i fuld gang med at producere dele af den kollektion, han viste i Bella Centret.

tee-shirt-holdet

Og nu er de første fem varer landet i brandets webshop. Her finder man en oversize-t-shirt og en hoodie med ‘Holdet’ påtrykt, ligesom den gule logo-t-shirt med det danske flag er til salg.

suit-muf10-onesize-muf10

Der er også landet to mere personlige design, som også blev vist på catwalken. Nemlig en grøn kedeldragt-agtig heldragt og en lang poncho, som fås i grøn eller sort. Begge design fås kun som one-size.

Sponsoreret indhold
Lauryn Hill, Suspekt, Minds, Mø og mange flere
Årets Fredagsrock program er ude – og det er spækket med store, strålende stjerner fra ind- og udland. Se hele den vilde musikplakat her.
Tivoli
poncho-onesize-muf10

Med varerne fortsætter Etamadi med at følge sin egen sti, da de fleste andre brands viste kollektioner under den seneste modeuge, som først kommer til salg i sensommeren eller efteråret. Men Muf10 sælger varerne selv og følger altså sin egen kalender.

Se de nye varer i webshoppen HER.

Et opslag delt af DANMARK (@muf10) den

Muf10 har i øvrigt igen fået hjælp fra Medina med promoveringen af det nye tøj – både på Instagram, og da hun forleden dag optrådte i ‘Vi ses hos Clemens’.

Læs også: Copenhagen Fashion Week: Muf10 fandt vejen frem med debutshow

Et opslag delt af MEDINA (@officialmedinamusic) den

Sponsoreret indhold
Læs mere hos Yousee
Læs mere hos Yousee
Yousee
Sponsoreret indhold