Rihanna gjorde skolebænken sexet med sit Fenty-show i Paris

Rihanna gjorde skolebænken sexet med sit Fenty-show i Paris
Modellen Slick Woods åbnede det tredje Fenty x Puma-show

Sex har i mange år været en stor del af Rihannas univers som kunstner og de seneste par også som designer og afsender på Fenty x Puma. Og det satte hun en fed streg under i aftes i Paris med sin tredje kollektion.

Her indtog hun det historiske Bibliothèque Nationale de France og lavede det om til et amerikansk college klar til fest – og ja, farver. For ligesom med SS17-kollektion, så omfavnede den nye kollektion et væld af farver, fra hidsige grønne, gule og orange nuancer til mere klassiske efterårsfarver som mørkegrøn, mørkeblå og dyb rød.

rihanna-fenty-puma-aw17_1

Udover de klassiske collegeemblemer på flere styles, så var det en kollektion, der fortsatte Fenty x Puma-looket med mange oversize looks, men altså også meget hud og stramme looks til kvinderne. Mændene blev langt hen ad vejen holdt til løse joggingsæt og store frakker.

rihanna-fenty-puma-aw17_4

Og det var klart kvindedelen, der stjal fokus med mange flotte styles – fra en vendbar, gulvlang dynejakke og en stumpet orange en af slagsen til en nålestribet buksedragt med indbygget korset, oversize strik og nogle stramme t-shirt-kjoler.

rihanna-fenty-puma-aw17_3

Se hele showet nedenfor og billeder af alle looks hos Vogue.

Læs også: Ugens bedste sneaker-nyheder – Rihanna, knit-materialer og Stone Island

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af