Tinashe styler Astrid Andersen-sæt på sin egen måde

💰💰💰

Et opslag delt af TINASHE (@tinashenow) den

Astrid Andersens forkærlighed for hiphop har i mange år været spejlet af nogle af de musikere, der går i hendes tøj – fra A$AP Mob til Novelist og selvfølgelig Ukendt Kunstners Hans Philip. Men med tilføjelsen af en kvindelinje, som har ramt butikkerne denne sæson, er paletten udvidet.

Det beviste Tinashe i går på Instagram, da hun postede et billede fra et ukendt kasino. Her er hun nemlig iklædt Astrid Andersens oversize anorak og vist også de matchende bukser.

Den Roskilde Festival-aktuelle amerikaner har i den grad givet looket sit eget præg. For mens den oversize anorak på mange måder udvisker kroppens former, så giver Tinashe sættet et skud af sit sædvanlige sexede udtryk. Lynlåsen er lynet helt ned, og så kan de lange lakstøvler fra LaQuan Smith vist skrue op for temperaturen på et hvert outfit.

Looket passer perfekt ind i Tinahes sexede, sporty image og beviser, hvor problemfrit Astrid Andersen har formået at transformere sit maskuline udtryk til sin kvindelinje uden at glemme femininiteten.

Astrid Andersen-sættet er til salg i brandets webshop.

Læs også: Astrid Andersen stod bag modeugens flotteste kollektion