De største internationale hiphop tracks lige nu – lyt til ’Flow på Spotify

Ugens bedste sneaker-nyheder – Air Max-visioner, Future og nyt fra danske Arkk

Ugens bedste sneaker-nyheder – Air Max-visioner, Future og nyt fra danske Arkk
Vi hjælper dig til at få overblik over ugens mange nye lanceringer og colorways fra sneaker-verdenen.

Riccardo Tisci x Nike Air Max 97

Riccardo Tisci x Nike Air Max 97

Mere Air Max

Ja, hvis du plejer at læse med her, så ved du, at marts står i Air Max’ tegn, i hvert fald for Nike-fans. For den 26. marts er Air Max Day, og frem mod dagen slipper sportsgiganten mange sko og nyheder.

Marc Newson x Nike Air Vapormax

Marc Newson x Nike Air Vapormax

I denne uge har vi fået de første billeder af Riccardo Tiscis Air Max 97 og Marc Newsons Air Vapormax. Sammen med Arthur Huang, der har designet en Air Max 1 Ultra, kalder Nike de tre vision-airs. Deres design bliver sat til salg på selve Air Max-dagen.

Bunyamin_Final_original_native_1600

En Air Max lavet af Bunyamin Aydin, der står bag tøjmærket Les Benjamins

Måske er der fremtidige vision-airs blandt de 12 ‘RevolutionAIRs’, som Nike har fået til at redesigne en Air Max-model. Du kan nu være med til at vælge din favorit blandt de 12 bud. Vinderen bliver sat i production i 2018. Læs mere om skoene hos Nike.


adidas-eqt-support-adv

Imens har Adidas EQT

Ja, giganterne kæmper konstant om købernes fokus, og Adidas har startet året med meget nyt fra EQT-lejren. I denne uge er der blandt andet landet fire enkle colorways af EQT Support ADV, der sælges eksklusivt hos JD Sports. De koster 800 kroner.

adidas-eqt-support-93-17
Der er lidt flere detaljer på denne EQT Support 93/17, der har fået fastsat en releasedato, som hedder 23. marts.

adidas-eqt-new
Denne EQT Support Ultra minder meget om den, men blander mesh-overdelen med nubucklæder og har en mere ren Boost-sål a la Ultra Boost. Den skulle også komme i salg den 23. marts.


puma-walt-frazier-clyde

Puma-sokker

Sokkedesignet fylder mere og mere i sneaker-gamet, og nu er Puma klar med fire nye colorways af deres Clyde-model, hvor EvoKnit-teknologien er brugt i skoens høje strømpeskaft. De koster 830 kroner hos Puma.


converse-office

Converse i pasteller

Der er mere ro over Converses såkaldte ‘Blossom Pack’, der bliver solgt eksklusivt hos den engelske online-skobutik Office. Det er Chuck Taylor All Star Low, der skaber forårsfornemmelser i pastelfarvet ruskind. De koster 515 kroner hos Office.


teyana-taylor-reebok-classic

80’er-farver fra Reebok

Teyana Taylor er den perfekte ambassadør for Reeboks aerobics-klassiker, Freestyle Hi, der fylder 35 i år. Og sammen har de netop lanceret to farvehidsige colorways af modellen, som koster 520 kroner hos Reebok.

Annonce

asics-gel-kayano-trainer-bay

Monokrom Kayano

Efter et par uger med de nye knit-version af GEL-Kayano Trainer fra Asics er brandet klar med en enkel, monokrom colorway, der holder sit til blandingen af neopren og ruskind. Feature har skoen til 830 kroner.


nmdcitysock

Ny NMD

Adidas har fået hjælp af japanske United Arrows & Sons til at skabe denne version af NMD City Sock, hvor PrimeKnit-overdelen har fået et mere enkelt look, der krydres med, hvad der ligner japansk skrift. Skoen kommer i salg den 24. marts, og Naked har dem til 1.350 kroner.


off-white-nike-blazer-mid

Off-White samarbejder med Nike igen

Sidste år teasede Virgil Abloh sit bud på Nikes Air Force 1, og nu er der landet dette billede af en Blazer. Den bærer samme arkiv-agtige tekst og en markant Swoosh. Her er den ekstra stor a la den Riccardo Tisci også tidligere har brugt. Der er intet nyt om, hvornår skoen lander.


reebok-zoku-runner-freebandz

Future sætter præg på Reebok

Atlanta-rapperen og hans brand Freebandz indgik sidste år et kreativt partnerskab med Reebok, som vi så småt ser frugten af. Det er dog mest co-branding indtil videre, som her med den nye Zoku Runner-model, der har fået Freebandz påskrevet flere steder. Reebok har skoen til 800 kroner.


nike-zoom-modairna-vachetta

Nike elsker vachetta

Det er ofte, at almindelige Nike-modeller får et løft med detaljer lavet i brandets foretrukne læder, vachetta. Der er dog ikke tale om detaljer med denne Zoom Modairna. Her er hele overdelen lavet som en chelseaboot i læderet. Skoen fås også i en sort version og bliver sat til salg i dag hos blandt andre END. Den skulle koste 1.215 kroner.


arkk-lion-sneaker

Ny model fra danske Arkk

Det danske sneaker-brand har kun små to år på bagen, men har eksporterer allerede sine stilrene sko til mange lande, og nu er Arkk klar med sit fjerde SS17-drop, der blandt andet indeholder denne Lion-model, som gør brug af brandets nye Hover-X1-sål. Den koster 1.340 kroner hos Arkk.

Læs også: Mens du venter på Yeezy Runner: Otte klodsede sneakers der kan noget