Ugens bedste sneaker-nyheder – Rihanna, knit-materialer og Stone Island

Ugens bedste sneaker-nyheder – Rihanna, knit-materialer og Stone Island
Vi hjælper dig til at få overblik over ugens mange nye lanceringer og colorways fra sneaker-verdenen.

Marts er Air Max-måned

Og det har Nike tænkt sig at fejre med et hav af nye – og gamle colorways, og så selvfølgelig Air Vapormax, som lander den 26. marts.

Skærmbillede 2017-03-03 kl. 16.46.17
Men de har allerede sluppet en Flyknit-version af Air Max 90 Ultra, som gør modellen en del lettere. Nike har den til 1.350 kroner.

Skærmbillede 2017-03-03 kl. 16.45.32
Du skal også holde øje med Nikes website, hvis du vil have fingre i den originale røde og hvide colorway af Air Max 1, der kan fejre 30 års jubilæum i år. Den lander lørdag morgen klokken 9 hos Nike, mens Sneakersnstuff åbner salget klokken 14.

Skærmbillede 2017-03-03 kl. 16.46.29
Endelig har Nike netop sluppet Air Max Jewel, der er tiltænkt kvinder og en videreudvikling af Air Max Plus. Den første version er holdt enkel i designet, og overdelen kombinerer mesh med lakeret læder. Skoene koster 900 kroner hos Nike.


adidas-eqt-support-adv-zebra

Mere fra Adidas EQT

Det seneste take på EQT Support ADV tager Zebra-looket på sig ligesom de nyeste Yeezy Boost. Overdelen er også i Primeknit, og skoen skulle komme i salg den 23. marts og koste cirka 780 kroner.


puma-blaze-of-glory-evoknit

Alle elsker knit

Primeknit, Flyknit, og ja, Puma har Evoknit, som nu er blevet brugt på brandets Blaze of Glory-model, hvor overdelen er lavet i mellemhøjt sokkedesign. Modellen fås nu i fire colorways og Titolo har dem alle til 1.115 kroner.


reebok-zoku-runner-knit

Reebok i knit

Ja, vi bliver i det strikkede look, for Reebok har skabt Zoku Runner, der minder om mange af de sokkedesign, vi allerede har set fra især Nike og Adidas. Skoen er lige kommet i salg og fås blandt andet hos Støy, der har tre colorways af modellen til 1.050 kroner.


asics-tiger-gel-kayano-trainer-knit-balance

Kan du klare mere knit?

Efter at Asics lancerede sin Kayano Trainer Knit i enkle trippelhvid- og trippelsort-colorways er brandet nemlig klar med hele fem nye farvemonokrome designs af silhuetten. Naked har fået to af dem, blandt andet den turkis, hjem, og de koster 1.150 kroner.


le-coq-sportif-charline

Simplicitet fra Le Coq

Det franske mærke omfavner også turkis med denne pastelversion af Charline Nubuck-modellen, som naturligvis trækker på samme tennissilhuet som Stan Smith. Titolo har den monokrome sko til 520 kroner.

Sponsoreret indhold
Sæt dit præg på fremtiden
På diplomingeniør-uddannelsen på DTU får du alle de værktøjer, du skal bruge, i samarbejde med spændende virksomheder. Læs mere her.
EKSTERNT LINK
DTU

union-los-angeles-vans-collection

Union sætter farve på Vans

Mens foråret forhåbentlig så småt kommer snigende, så er Vans allerede klar med sommer-vibes med dette samarbejde med Los Angeles-afdelingen af tøjbutikken Union. De tre colorways af Old Skool-modellen ser i hvert fald godt solafblegede ud. De lander den 18. marts hos Union.


stone-island-white-canvas-sneakers

Klassisk sneaker fra Stone Island

Det er i detaljen, at Stone Islands’ nye sneakers vinder. Blandingen af canvas og læder, logohælen og selvfølgelig den markante gummisål. Looket er stadig klassisk skatersko, og om de er de 2.090 kroner, som de koster hos SSENSE, må være op til dig.


puma-platform-black-white

Få et løft af Suede Platform

Creeper-silhuetten kommer til sin ret med en gummisål som her på den seneste colorway af Pumas Suede Platform, der ellers er holdt helt enkel i designet. De koster 635 kroner hos Livestock.


alumni_brooks_the_great_mistake

Oldschool Brooks

I virkligheden er dette take på Regent-modellen lavet for at huske, da Brooklyn og Manhattan blev til et stort New York City I 1898, og det er derfor, den har fået navnet ‘The Great Mistake’, som Brooklyn-beboerne kaldte beslutningen dengang.

Men man kan også bare nyde samarbejdet mellem Brooks, Ebbets Field og Alumni for, hvad resultatet er – en fed retro-sneaker med en god portion kejtet charme. Skoen kommer til salg lørdag hos Alumni og koster 955 kroner.


nike-air-force-1-ultra-low-camo

Air Force 1-camouflage

De seneste måneder har vi set flere vinterklare versioner af Nikes Air Force 1-model i både duckboot-silhuet og den vildere Special Fields-variant. Nu er det dog low-silhuetten, der bliver gjort klar til et måske vådt forår med denne camouflage-printede variant i ripstop-nylon og med den nubrede sål. Releasedagen er endnu ukendt.


asics_skonhedenogudyret

Asics på det store lærred

Disney er snart klar med filmatiseringen af ‘Skønheden og udyret’ med Emma Watson i den kvindelige hovedrolle, og som en del af markedsføringsmaskinen er Asics klar med tre særudgaver af GEL-Lyte III. De tre colorways har fået roser præget på forfoden, mens den gennemsigtige sål afslører, at der er skrevet ‘Beauty and the Beast’ nedenunder. Colette har alle tre varianter til 1.115 kroner.


LOW-RES_17SS_CC_Fenty-Collection_Bow-Trainer_Product_0219

Fenty x Puma klar med nyt

På mandag viser Rihanna sin tredje Fenty x Puma-kollektion i Paris, og torsdag rammer den anden, SS17, så butikkerne, i hvert fald første af flere drop. På skosiden betyder det, at Bow Sneaker, Bow Slide og Lace Up Heel-stilletterne kommer i handlen den 9. marts.
Støy har allerede teaset, at de i hvert fald får den skinnende satin Bow Sneaker i både lyserød og grøn. Prisen er endnu ukendt.

Læs også: Supreme sætter fut under Vans med nyt collab

LOW-RES_17SS_CC_Fenty-Collection_Bow-Slide_Social_0457LOW-RES_17SS_CC_Fenty-Collection_Bow-Slide_Social_0362LOW-RES_17SS_CC_Fenty-Collection_Lace-Up-Heel_Social_0376