Iskolde gerningsmænd løber med 40 par Yeezy Boost 350 V2 fra Rezet Store

Iskolde gerningsmænd løber med 40 par Yeezy Boost 350 V2 fra Rezet Store

Københavnske Rezet Store er blandt de butikker, der frem til i aften har et af de eftertragtede raffles på Adidas Yeezy Boost 350 V2. Det har de heldigvis stadigvæk selvom tyveknægte i går stak af med 40 par af de eftertragtede sneaks, da de blev leveret til butikken i Rådhusstræde 7 i København K. Selvom det naturligvis begrænser Rezets raffle har de stadig par i alle størrelser, skriver de på Facebook.

Og røverne har været rimeligt koldblodige og velinformerede, for ifølge Kasper Mølgaard Nielsen, der er direktør for Rezet Sneaker Store, er der ingen af de ansatte, der har vidst hvornår deres parti blev leveret. Det fortæller han til Euroman.

Snu er røverne dog tilsyneladende ikke, fordi 100 par af de endnu ikke lancerede sneaks er blevet sat til salg via Facebook-siden Highend Couture Denmark. Så enten er det en insider fra familien Kardashian, der står bag salget eller også har sælgerne fået fat i dem på uærlig vis. Ifølge en Facebook-brugers anonymiserede samtale med sælgeren herunder, kan noget dog tyde på det sidste.

f905470505be440fb0096bb0a9b11d35

Samtidig skriver Rezet Store på Facebook at de både har et signalement af tyvene og et registreringsnummer på den bil, de stak af i.

Hvis du de kommende dage bliver spurgt, om du vil købe et par cream Adidas Yeezy Boost 350 V2 uden kvittering, så giv lige politiet et hurtigt kald.

Læs også: Klar til lørdagens Yeezy-drop? Få styr på alle raffles

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af