The Weeknd er stadig vild med stoffer og sex på nyt merchandise

The Weeknd er stadig vild med stoffer og sex på nyt merchandise

Det kan godt være, at merchandise ikke fylder lige så meget i år som sidste år, hvor popup-shops og lookbooks lånte fra modens tilgang til tøjsalg og -promovering. Men det holder ikke Abel Tesfaye fra at holde kog under sit XO-mærke.

Webshoppen er lige blevet fyldt med flere nye styles, som fortsætter hans forkærlighed for sex og stoffer med blandt andet pinups og det velkendte motto ‘XO til we overdose’. Der er også et print med et tegnet trevejskys, som sender tankerne mod plakaten til Gaspar Noes film ‘Love’.

theweeknd_merch_april17_11
Sponsoreret indhold
Portræt af forfatter Julie Badura
Hun fortæller om at samle sig selv op, starte forfra og følge sine drømme. Mød hende og flere kreative kvinder i 'Portraits by Spotify | Sonos'.
EKSTERNT LINK
Spotify | Sonos

Fokus er stadig på bomber- og coach-jakker, t-shirts, shorts og beanies. Se hele den nye lookbook nedenfor, og tjek de nye varer ud i The Weeknds webshop.

Læs også: Hør ‘Lust For Life’: The Weeknd er den første gæst nogensinde på et Lana Del Rey-nummer

theweeknd_merch_april17theweeknd_merch_april17_14theweeknd_merch_april17_13theweeknd_merch_april17_12theweeknd_merch_april17_5theweeknd_merch_april17_6theweeknd_merch_april17_8theweeknd_merch_april17_10theweeknd_merch_april17_9theweeknd_merch_april17_2theweeknd_merch_april17_3