Det nyeste hiphop finder du på ’RapCaviar’ på Spotify – opdateres hver uge

Ugens bedste sneaker-nyheder – flere Supreme-Nikes, Norse Projects og Future-sko

Vi hjælper dig til at få overblik over ugens mange nye lanceringer og colorways fra sneaker-verdenen.
supreme_nikeairmoreuptempo9

Flere Suptempo til salg

Vi går ikke ud fra, at du var blandt de heldige, der fik fingre i et par af Supremes Air i torsdags, så er der godt nyt – hvis du altså føler de bombastiske sneakers. Nike har i hvert fald offentliggjort, at der vil blive sat flere til salg i morgen, lørdag, via NikeLabs website, men hold også øje med Nikes Launch-site, hvor det seneste Supreme-samarbejde blev sat til salg efter det første drop.


3429FB+IG 1200x1200

Fra sølv til guld

Nike har efterhånden satureret markedet med adskillige drops af Air Max 97 i ‘Silver Bullet’-colorway’en, så nu er giganten klar til at rykke videre til guldversionen. Vi har skrevet om den før, da den skulle være landet i Europa, men det ser ud til, at releasedatoen nu hedder den 18. maj, hvor Air Max 95 også får en ‘Metallic Gold’-spraytan.

nike_airmaxmetallicgold
newbalance_norse2

Norse Projects x New Balance

Ja, de passer ret godt sammen med deres klassiske, lettere voksne æstetik. Det er også tydeligt på de to brands seneste collab, som landede tidligere i dag. Under navnet Lucem Hafnia har de skabt to enkle colorways af 770’eren.

newbalance_norse
De er fundet tilbage til skolebænken, for navn og farver referer til Københavns Universitet samt det latinske navn for København, Hafnia. Skoen koster 1.400 kroner i Norse Store.


adilette

Adilette med svedbånd

De har delt vandene, siden de for flere år siden var med til at bringe 90’erne tilbage, men det bliver ikke mere klassisk badesandal end Adidas Adilette – okay, herhjemme kan H2O måske være med. Nu kommer de med en strop i frotteret svedbåndsmateriale – og også i en hvid version med grønne striber. De koster 290 kroner hos END, men der er kun få størrelser tilbage.


reebok_freestyle_teyanataylor

Pasteller til dit sommerworkout

Teyana Taylor er igen trukket i træningstøjet for at promovere to nye colorways af Reeboks aerobicsklassiker Freestyle Hi. De er denne gang blevet dyppet i pastelmint og -lyserød og begge de behagelige monokrome looks kan købes for 515 kroner hos Reebok.

Annonce

Nike_satinclub

Nike i skinnende satin

Rihanna og Puma har tidligere i år omfavnet satin med deres Bow Sneakers, og nu er Nike snart klar med både Internationalist og Air Max 95 i pastelfarvede satinvarianter. Perfekt til sommeren, hvis du godt kan lide et eksklusivt skær over dit fodtøj. De skulle komme i handlen den 12. maj hos udvalgte forhandlere og online.


new-balance-247

New Balance i sommerklæder

Det amerikanske brand har givet denne update af deres 247-model det passende navn ‘Breathe’. De syv monokrome sneakers kommer nemlig med en åndbar overdel af mesh og neopren. Skoene skulle komme til salg på mandag den 1. maj til 615 kroner i udvalgte New Balance-butikker.


nike_airprestosafari

Air Presto tager på safari

Det karakteristiske print fra Nikes Air Safari fra 1987 er efterhånden blevet brugt på et hav af modeller. Nu er Nike klar med et par nye Air Presto-colorways, der tager det grå/sorte-print til sig. Skoene lander på mandag den 1. maj med en gul eller hvid overdel. De koster 1.050 kroner hos Nike.


Super Excited about my new @reebokclassics…Given a few away to family then we making a global impact,PLUTO

Et opslag delt af Future Hendrix (@future) den

Future og The Weeknd teaser sneakers

Sidste år startede Future sit partnerskab med Reebok, mens The Weeknd kom ombord hos Puma. Indtil videre har de primært ageret kampagnemodeller, men i denne uge har de begge teaset kommende sneakers.

Future har vist mest af, hvad der er i vente med flere billeder af en model, der minder om en højskaftet version af Instapump Fury med ret fede snøredetaljer. Imens fik vi ikke meget andet et logo fra The Weeknd samt info om, at hans Puma-sneaker lander indenfor de næste par måneder.


puma_stampd

Enkel sok fra Puma

Ja, der er efterhånden et hav af sokke-sneakers på markedet. Vi guidede tidligere på ugen til nogle af de bedste på markedet lige nu, men Puma har også denne knit-version af Blaze of Glory klar. Den blev skabt i januar i samarbejde med Stampd og har fået navnet Trinomic Woven. Nu er der to nye colorways, som koster 950 kroner hos History New York.


asics_diablo

Mere Diablo fra Asics

Vi har tidligere guidet dig mod nogle af tidens mange mere kluntede sneakers, hvor en mere voluminøs mellemsål ofte er en del af looket, og i den ende af spektret gør Asics sig gældende med GEL-Diablo. Kiths Ronnie Fieg har også lige haft fat i modellen, og nu følger Asics op på den hype med denne colorway, der blander det kejtede med det klassisk feminine. Skoen skulle droppe den 6. maj.


Nike_airmax-slipon

Air Max som slip-on

Okay, det er nok en, der vil dele vandene. I hvert fald er det et anderledes design, der næsten ligner to sko i én. Først har vi en Air Max 90, hvor hele snøredelen nærmest er skåret ud, så du får en slip-on-silhuet. Men det var åbenbart ikke nok for Nike, der derudover har lavet en ekstra markant mudguard i vachettalæder. Hvis det lige er dig, så koster skoen 1.150 kroner hos 43einhalb.

Læs også: Nu laver alle sokke-sneakers: Ni af tidens bedste modeller