Ugens bedste sneaker-nyheder – Yeezys, minimalisme og ny Puma-model

Vi hjælper dig til at få overblik over ugens mange nye lanceringer og colorways fra sneaker-verdenen.
adidasultraboost3

Ubeslutsomme Adidas

I sidste uge var det NMD-flodbølgen, der skyllede ind over os, og i denne uge lander nyheden om en håndfuld overhalinger af Ultra Boost 3.0. Adidas lagde ud med at præsentere den nye ‘Pearl Grey/Trace Cargo’-colorway, der leder tankerne hen på Yeezys anden sæson. Så løftede Adidas sløret for endnu en opdateret udgave af ‘Core Black’-farvevarianten. Denne gang med lidt flere gråtoner end den oprindelige.

adidasultraboost1
Adidas opdaterer også deres triple black- og triple grey-colorways, men du har god tid til at finde din farvefavorit, da de nye varianter først bliver tilgængelige i løbet af august.


yeezyboostv2

Yeezy uden skrift

Som det er med det meste, Kanye West piller ved, har denne udgivelse været på rygtebørsen længe, før den blev annonceret. Nu er officielle billeder af den nye Yeezy Boost 350 V2 ‘Cream White’ så nemlig blevet offentliggjort, og synes du heller ikke, at man kan få for mange hvide sneakers, så kan den passende være dit næste skokøb. Det nyeste skud på Yeezy-stammen har desuden ikke den velkendte skrift på siden. Den skulle eftersigende droppe den 29. april.

Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.

nikeairwoven

Nike Air Footscape Woven

90’er-silhuetten og en af Frank Oceans tidlige favoritter kommer med den velkendte og vaffelmønstrede ydersål samt med en overdel i henholdsvis navyblå og beige. De nye colorways forventes tilgængelige i løbet af de næste måneder og skulle koste omkring 1.200 kroner.


commedesgarconairforce1

Giganternes møde

To af de største skød ugen i gang med annonceringen af deres nye samarbejde. Kollaborationen mellem Supreme og Comme des Garçons består hovedsageligt af beklædningsgenstande, men rummer også et par Nike Air Force 1 Lows. Ser man bort fra CDG’s velkendte øjne på begge sider af hælen, er der er ikke pillet meget ved den hvide klassiske silhuet. Hvor Supreme som skatebrand har sat sit præg på designet er dog lidt sværere at få øjne på. Hele kollektionen blev sat til salg hos Supreme og Dover Street Market i går torsdag, men blev sædvanen tro revet væk.

Sponsoreret indhold
Har du nerver til en ny omgang ’True Detective’?
Se Mahershala Ali brillere i den intense sæson 3 på HBO Nordic.
HBO Nordic

nikespiridon

Nike Spiridon er din sommersko

Nike opruster frem mod sommeren, og Spiridon-silhuetten står forrest. I sidste uge var det Ultra-modellen, der fik en sommerlig overhaling, og nu er turen så kommet til den originale variant. Under navnet ‘Summer Pack’ kommer både en turkisgrøn og en navyblå colorway, som du kan købe hos blandt andet Naked for 1.150 kroner.


adidascampus

United Arrows og Adidas

Der er ingen grund til at gøre det sværere, end det er. Det er samarbejdet mellem United Arrows og Adidas Originals et glimrende eksempel på. Den rene Campus 80’er-silhuet har fået en triple white-overhaling, og den minimalistiske lædersko rammer hylderne engang i næste måned, men du kan allerede forudbestille den hos United Arrows for lige under 1.000 kroner.


nikeairmax1
Sponsoreret indhold
’True Detective’ er endelig tilbage!
Se Mahershala Ali brillere i den nye, intense sæson 3 på HBO Nordic.
HBO Nordic

NikeLab gør det ekstra lækkert

Oven på den overeksponerede Air Max Day (læs: Måned) er det måske svært at rumme mere om den ikoniske silhuet. Men måske hjælper det, når du hører, at den kommer fra NikeLab. Sneaker-nørders favoritlaboratorie har nemlig udgivet en ‘Pinnacle’-serie, hvor Nikes Air Max 1 har fået en materialeopgradering i form af læder og mesh. Skoen kommer i både beige, sort og lyserød og forventes tilgængelig i starten af maj hos diverse NikeLab-forhandlere.


adidaseqt

Adidas EQT Support 93 Primeknit

Det er datidens og nutidens teknologier, der møder hindanden, når Adidas EQT Support 93 kommer med en overdel i Primeknit. Den gamle teknologifrontløber fra 90’erne er svøbt i den originale farvesammensætning fra 1993. Det vides ikke endnu, hvornår skoen kommer til salg, men det forventes at blive i løbet af foråret.


kithpuma

Turen går til Japan med KITH og Puma

Det amerikanske sneaker- og streetwear-mærke KITH nøjes normalt med at sætte deres præg på allerede etablerede modeller. Denne gang har Ronnie Fiegs brand dog designet en ny model sammen med Puma. Med udgangspunkt i klassisk japansk design har de to mærker designet den futuristiske silhuet Puma Tsugi Shinsei. Skoen kommer i en sort og hvid colorway samt en olivengrøn, der dog er begrænset til 150 par. Skoen vil være tilgængelig fra i dag, den 14. april, på KITH’s website og koster 900 kroner.

Sponsoreret indhold
'Brakland' er en foruroligende og gribende filmoplevelse
Martin Skovbjergs debutfilm kører seeren midt over med en kropslighed, der er sjældent set i dansk film. Se 'Brakland' eksklusivt på Blockbuster nu.
Blockbuster

alexanderwang_adidas-green

Mere fra Wang x Adidas

Det er tredje drop fra det eftertragtede samarbejde, som lander på lørdag, hvor Storm i hvert fald får de ny varer på hylderne. På sneaker-siden betyder det blandt andet en grøn og brunrød colorway af den flotte og særegne skatermodel. Der lander også en løbesilhuet i hvid og grå. Det hele går ned klokken 10 hos Storm og klokken 11 online.


greats

Italiensk læder fra Brooklyn

Minimalistiske sneakers behøves bestemt ikke være farveløse, og noget tyder på, at amerikanske Greats er enige. Deres modeller Royal og Wooster er nemlig blevet opdateret med nye farver. I sandfarve og koboltblå leverer Greats tidløse silhuetter. De koster 1.200 kroner og kan købes på Greats’ website.

Læs også: Ugens bedste sneaker-nyheder – mere fra Rihanna, NMD og Supreme x Nike

Advertisement