Céline Dion og de andre – de bedste looks fra Billboard Music Awards’ magenta løber

Foto: David Becker/Getty Images
Der er generelt mere personlighed og mindre glamour, når musikbranchen uddeler priser. Det gjorde sig også gældende hos Billboard – men så var der Céline Dion.

Céline Dion

(Foto: David Becker/Getty Images)

Céline Dion

Det må jo godt være lidt vildt og eventyrligt på den røde (eller magenta) løber, og det sørgede Céline Dion for i år, hvor flere lod til at forsøge at balancere virkemidlerne. Hun var sexet med en dyb udskæring, men det var eventyret, der sejrede takket være de voluminøse skuldre, der næsten fremstod som vinger – og så helt i hvidt. Vildt men elegant.


Et opslag delt af People Magazine (@people) den

Rita Ora

Det lykkedes også Rita Ora at finde en balance i det sexede udtryk, hvor den smykkeribesatte top med et tidstypisk fokus på brede, skarpe skuldre sørgede for, at den gennemsigtige kjole ikke løb med al opmærksomheden.


Hailee Steinfeld

Det var et futuristisk look designeren David Koma havde fået skabt til skuespilleren og musikeren, der bar det flot med tilbagestrøget hår. Det var kropsnært og elegant, men stadig sexet med de mange udskæringer.


Sponsoreret indhold
Hold jul med familien, du selv vælger
Inviter dine allerbedste Avengers, din South Park-familie og intergalaktiske slægtninge med til julehyggen. Gør julen sjovere med Viaplay her.
Viaplay

Alexandra Daddario

Det var Vivienne Westwood, der stod bag den amerikanske skuespillers kjole. Her fik stoffets mønster, som mindede om noget fra en engelske testue, modspil af den ekstremt høje slids, og så var Daddarios styling med det asymmetriske off the shoulder-look også fint.


Et opslag delt af People Magazine (@people) den

Olivia Munn

Korsettet er, som du måske har bemærket, tilbage. Mens det ofte bruges uden på store skjorter og jakker som kontrast, som tog Munn den klassiske vej med et mere goth-agtigt look med tyl og choker-krave. De broderede blomster sørgede for, at det ikke blev for tungt.


Halsey

(Foto: David Becker/Getty Images )

Halsey

Hun elsker at provokere på den røde løber, og det er ofte et godt udgangspunkt. Især når det lykkedes så godt som i nat, hvor hun var både rå, sexet og cool. Juun.J’s kjole, der minder om en omsyet trenchcoat med store militæragtige lommer spillede godt sammen med karseklippet og tatoveringerne – og så var de snørede stilletter, som vi også har set Rihanna i, et fint modspil.


Et opslag delt af Just About TV (@just_about_tv) den

Vanessa Hudgens

Satinkjolen lignede næsten noget, Rihanna kunne have designet med de overdimensionerede sløjfer, der har prydet meget af Fenty x Puma-fodtøjet fra den seneste kollektion. Under alle omstændigheder var det et sjovt take på et klassisk outfit, der selvfølgelig også havde en høj slids.


Sibley Scoles

Der var sexede beduinkriger-vibes over Scoles’ kjole, der måske fremstod lidt for enkel, men vandt på hoodien, de brede skuldre og den atypiske dobbelte slids – og den dybe udskæring selvfølgelig.

Læs også: Rød løber: Høje slidser i Cannes – og Bella Hadids uheld

Annonce
Advertisement