Havde Kim Kardashian ikke læst Met Gala-invitationen? Missede fuldstændig temaet

Havde Kim Kardashian ikke læst Met Gala-invitationen? Missede fuldstændig temaet
Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images

Lad os bare slå fast med det samme: Der var intet galt med Kim Kardashian Wests kjole. Faktisk var Vivienne Westwood-designet befriende enkelt og meget i tråd med celebritydronningens stil, hvor fokus er på kurverne og det vovede.

Men… nu er der bare lige den lille detalje, at dette var en aften, som fejrede udstillingen ‘Rei Kawakubo/Comme des Garçons: Art of the In-Between’, som åbner på torsdag på Metropolitan Museum of Art. Og som Rihanna og nogle af aftenens andre bedstklædte kvinder viste, så lagde temaet op til at udfordre designet og balancere på grænsen mellem kunst og beklædning, som Kawakubo netop har gjort og gør så godt.

Kim Kardashian Met Gala

(Foto: Dia Dipasupil/Getty Images)

Det virkede Kim Kardashian så fuldstændig ligeglad med – som overraskende mange andre på den røde løber i øvrigt. Så hun overraskede altså ikke kun ved at møde op uden Kanye West ved sin side, men også ved at være bedøvede ligeglad med aftenens tema.

Men hun ville vel heller ikke være Kim Kardashian, hvis hun ikke provokerede lidt?

Læs også: Rihanna overstrålede alle til Met Gala – og de 12 bedste efterfølgere

Annonce