Justin Bieber klar med ny merchandise før stadionturné

Justin Bieber klar med ny merchandise før stadionturné

Et af sidste års helt store stilobjekter var merchandise med Kanye West, Justin Bieber og Rihanna i front – i slipstrømmen på Vetements’ fokus på band-t-shirts og streetwear generelt.

Selv om looket stadig huserer i moden og gadebilledet, så har det ikke været musikerne, der har sat dagsordenen indtil videre i år. Det prøver Justin Bieber nu at lave om på. Han har nemlig lige lanceret en særkollektion før hans kommende stadionturné.

Vi ved endnu ikke, om hans danske koncert på Jydsk Væddeløbsbane i Aarhus den 5. juni tæller med her, eller om der kun er tale om hans amerikanske turnéstop.

justin-bieber-stadium-tour-merch-collection

Det kan vi håbe, at den gør. Der er i hvert fald noget at komme efter, når Bieber lancerer kollektionen, som stadig er fokuseret omkring grafiske prints på t-shirts, sweatshirts, hoodies, shorts og joggingbukser. Indtil videre er der ingen af de jakker, som ellers var nogle af ‘Purpose’-turneens stærkeste styles.

Til gengæld klæder det de nye ting, at fokus er taget lidt væk fra Bieber og mere på turnéelementet og grafiske prints som for eksempel det noget Suzuki-inspirerede S på nogle af trøjerne. Noget af tøjet er tilsyneladende lavet i samarbejde med Champion.

justin-bieber-stadium-tour-merch-collection (4)
Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.

Noget kunne tyde på, at Bieber også har lavet sko i samarbejde med Vans, der matcher kollektionens fokus på gul, rød og blå.

Du kan se hele kollektionens lookbook på Biebers site, hvor du også kan tilmelde dig et nyhedsbrev, som måske giver mulighed for at shoppe kollektionen online snart.

Læs også: Justin Bieber slipper ny humoristisk merchandise prydet med sine JustMojis

justin-bieber-stadium-tour-merch-collection (6)justin-bieber-stadium-tour-merch-collection (5)Justin-Bieber-Purpose-The-Stadium-Tour-Merch-2017-7
Sponsoreret indhold
Har du nerver til en ny omgang ’True Detective’?
Se Mahershala Ali brillere i den intense sæson 3 på HBO Nordic.
HBO Nordic
justin-bieber-stadium-tour-merch-collection (2)justin-bieber-stadium-tour-merch-collection (3)
Advertisement