Millie Bobby Brown var tilbage på den røde løber – heldigvis

Millie Bobby Brown var tilbage på den røde løber – heldigvis
Millie Bobby Brown
Foto: Alberto E. Rodriguez/Getty Images

Sidste år var hun og resten af ‘Stranger Things’-børne-castet et forfriskende uprætenciøst – og stilfuldt – bekendtskab på diverse røde løbere, men siden Screen Actors Guild Awards i januar har vi ikke set meget til Millie Bobby Brown.

Det ændrede sig heldigvis i går, hvor hun og resten af crewet deltog i MTV Movie And TV Awards i Los Angeles og igen løb med en betydelig del af opmærksomheden – og et par priser, da hun vandt for bedste kvindelige skuespiller i en tv-serie, mens ‘Stranger Things’ også blev kåret som årets tv-serie.

Millie Bobby Brown med prisen for bedste kvindelige skuespiller i en tv-serie

Millie Bobby Brown med prisen for bedste kvindelige skuespiller i en tv-serie (Foto: Alberto E. Rodriguez/Getty Images)

Millie Bobby Brown fortsatte sin kærlighedsaffære med Calvin Klein med en hvid pailletkjole og hvide lakerede læderstøvler. Hun krydrede looket ved at hoppe med på Hollywoods hang til politiske pins og bar en blå sløjfe fra borgerrettighedsorganisationen ACLU og et blåt og-tegn fra Gay and Lesbian Alliance Against Defamation’s (GLAAD) Together-kampagne.

Annonce

Hendes attitude var dog lige så stor en del af gensynets glæde, for det er optur, når hun punkterer den lidt stive aura, der let lægger sig over en rød løber.

'Stranger Things'-holdet

‘Stranger Things’-holdet (Foto: Alberto E. Rodriguez/Getty Images)

Hun fik selvfølgelig også hjælp fra sine venner fra castet, der tilføjede endnu et stærkt fejringsøjeblik til porteføljen.

Det var dog ikke kun fis og ballade, for Millie Bobby Brown kunne næsten ikke stoppe med at græde, da hun skulle holde sin takketale. Og selv om det måske er lidt sørgeligt, hvis hendes publicister virkelig er hendes bedste venner, så sluttede hun stærkt, da hun takkede ‘Stranger Things’-skaberne, Duffer Brothers, for at skabe sådan en badass kvindelig karakter som Eleven.

Læs også: Cara Delevingnes nye frisure stjal opmærksomheden til MTV Movie And TV Awards