Paris Hilton parodierer sig selv og 00’er-mode – rammer plet

Hun er the OG. Både når det kommer til reality-stjerner og selvfølgelig 00’er-mode som tracksuits, pink og miniskørter. Og hun ved det.

For selv om Paris Hiltons kendiskarriere er bygget op omkring hendes rigmandsdatter-tilgang til livet og lettere airhead-karikatur, så forstår hun her i sin ‘anden ungdom’ at spille på sine egne absurditeter.

Men selv om W Magazines humoristiske videoguide til 13 modetendenser fra 00’erne parodierer Hiltons attitude dengang, hun var på sit højeste, så beviser den selvfølgelig også, hvor meget årtiet allerede fylder igen. Lyserød er i den grad sommerens farve, Juicy Couture-tracksuits er tilbage takket være Vetements og statement-trøjer passer godt til tidens politiske klima.

Så må tiden vise, om Paris Hilton også for alvor kan gøre comeback og måske give Kardashian/Jenner-klanen kamp til stregen.

Læs også: Sig din mening: Ni ligefremme statement-trøjer

Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.