Rapperne reddede mændenes ære til Met Gala

Det er ingen hemmelighed, at mændene generelt har det svært på den røde løber, hvor konservative jakkesæt har svært ved at hamle op med kvindernes ekstravagante outfits. Ved gårsdagens Met Gala var flere hiphopnavne heldigvis med til at sætte fokus på mændene.

ASAP Rocky har længe været en af forgangsmændende for rappernes omfavnelse af modespillet. I går var han i en af streetwear-modens konger Raf Simons’ design, nemlig fra Calvin Klein by Appointment, og scorede point for at have jeans på.

ASAP Rocky og Gwyneth Paltrow sammen på den røde løber

ASAP Rocky og Gwyneth Paltrow sammen på den røde løber (Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images)

Generelt turde flere af rapperne lege mere med den stive mandegarderobe, end man normalt ser, og det var forfriskende. Lil Yachty overraskede måske mest ved at gemme størstedelen af sine signaturrøde fletninger væk under den høje hat, der sammen med stokken fuldendte hans pimp-look fra Moschino.

Lil Yachty

Lil Yachty (Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images)

Annonce

Hos Migos var det smykkerne, der løb med opmærksomheden. Mens jakkesæt og laksko var ganske standard, så var der sølv og diamanter for fuld udblæsning.

Takeoff, Quavo og Offset

Takeoff, Quavo og Offset (Foto: Theo Wargo/Getty Images)

Wiz Khalifa har længe haft en stærk stil og gjort sig bemærket på flere røde løbere. Ofte i hvidt, faktisk. I går vendte han lidt op og ned på kjole og hvidt-looket og satte især trumf på med de stumpede bukser og snørede støvler.

Wiz Khalifa

Wiz Khalifa (Foto: Neilson Barnard/Getty Images)

Future kunne ikke helt hamle op med de andre, men hans H&M-sæt var til gengæld lavet af et økologisk materiale og stadig med en ret pimp-detalje takket være den bundne sløjfe i stedet for slips eller butterfly.

Future

Future (Foto: George Pimentel/WireImage)

Jaden Smith var bare Jaden Smith – på den bedste måde. Guld-grills, lakstøvler med høje hæle og så lige verdens sejeste accessory: Hans afklippede dreads som en lille dusk i hånden. Han finder altid på nye måder at overraske på.

Jaden Smith

Jaden Smith (Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images)

Læs også: Rihanna overstrålede alle til Met Gala – og de 12 bedste efterfølgere