Rihanna fandt sin glamourøse side i Cannes

Rihanna fandt sin glamourøse side i Cannes
Rihanna til lanceringen af hendes samarbejde med Chopard
Foto: Pascal Le Segretain/Getty Images

Vi ser efterhånden mest til hendes rå, streetwear-inspirerede stil – både når hun poster på sin Instagram, spiller shows og designer for sit Fenty x Puma-samarbejde. Men Rihanna kan også gå all-in på det glamourøse look.

Det beviste hun i går, hvor godt nok gik efter en mere seriøs og dyster sort kjole uden stropper fra Ralph and Russo, men til gengæld skruede op for de andre virkemidler, da hun indtog filmfestivalen i Cannes.

Rihanna

(Foto: Pascal Le Segretain/Getty Images)

Et tylsjal, knaldrøde læber og et hav af diamantsmykker drejede nemlig popdronningens look over imod det majestætiske, og det var nok meget bevidst. Rihanna var nemlig i den franske kystby for at promovere sit samarbejde med smykkefirmaet Chopard, der i mange året har været en af Cannes Film Festivals sponsorer.

Kampagnebillede fra Rihannas Chopard-samarbejde

Kampagnebillede fra Rihannas Chopard-samarbejde

Det var dog ikke smykker fra det kommende samarbejde, hun havde på. Det er mere enkelt og fokuseret omkring rene grafiske linjer pånær et par mere farverige øreringe. Kollektionen kan ses og forudbestilles hos Chopard – men det billigste smykke koster lige under 9.000 kroner.

Læs også: Rød løber: Høje slidser i Cannes – og Bella Hadids uheld