Supreme x Louis Vuitton-drop nærmer sig – popup-shop annonceret

Supreme x Louis Vuitton-drop nærmer sig – popup-shop annonceret
Fra Louis Vuitton-catwalken i Paris i januar (Foto: Dominique Charriau/Getty Images)

Det er uden tvivl årets mest omtalte og ventede collab, især fordi det på sjælden manér blev offentliggjort et halvt år i forvejen, da Louis Vuitton afholdt show i Paris. Det var Supreme, der gav slip på tøjlerne for at blive en del af det fine selskab.

Dengang hed det sig, at kollektionen ville lande den 17. juli i udvalgte Louis Vuitton-butikker, men nu tyder meget på, at samarbejdet lander tidligere. En Instagram-bruger har nemlig delt et billede af en plakat, der er hængt op i New York, som tydeligvis (fake?) adviserer om et popup-shop med start den 29. juni.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Just a little citizen fashion journalism… #louisvuitton #supreme #blockparty

Et opslag delt af Faran Krentcil (@farankrentcil) den

Det tyder altså på, at rygterne talte sandt, da det i marts kom ud, at der vil være tre popup-butikker i Los Angeles, Miami og New York. Ifølge The Supreme Saint kommer kollektionen bagefter til salg i udvalgte Louis Vuitton-butikker i USA den 14. juli. Det vides endnu ikke, om den danske Louis Vuitton-butik kommer til at sælge samarbejdet.

Men ja, selv om det er et spændende samarbejde, der beviser, hvor langt hypen omkring streetwear er nået – og måske også det collab, som indvarsler et nyt fokus i moden – så lægger det stadig en dæmper på forventningens glæde, at prisniveauet efter alt at dømme bliver through the roof.

Læs også: Er Palace på vej til at overtage street-tronen fra Supreme?

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af