Væn dig til Hellerup-onesien: Pastelfarvede skjorter med indbyggede shorts vinder internettet

Væn dig til Hellerup-onesien: Pastelfarvede skjorter med indbyggede shorts vinder internettet

Du må forstå, at det er dit nye yndlingssommeroutfit og muligvis starten på en moderevolution. Sådan sælger Aced Design den såkaldte RompHim i beskrivelsen i deres Kickstarter-kampagne.

RompHim er et jam over parringen mellem en kjole og et par løse shorts, som Aced Design har twistet, så de i stedet syer et par shorts sammen med en kortærmet skjorte, altsammen udført i pastelfarver og blomstermønstre. Man kan vel bedst beskrive den som en slags Hellerup-onesie.

RompHim sælger sig selv ved at fremhæve features som dybe lommer, justerbar livvidde og en kraftig lynlås, så tissepausen bliver en svir. Den kommer dog ikke med løsningsforslag til andre typer toiletbesøg.

Den har fået massiv omtale på diverse modeblogs, der blandt andet beskriver den som en sparkedragt til hipsterfædre. I skrivende stund er projektet finansieret over 12 gange på deres temmeligt frat bro-tunge Kickstarter. Så kan man spekulere på, hvor mange backere, der har støttet ironisk.

Hvorom alting er, har den heldigvis fået et sundt skud satirisk modspil på eksempelvis Twitter.

Sponsoreret indhold
Portræt af Pernille Smith-Sivertsen fra Blondage
Pernille fortæller om at finde sin egen stemme i musikken. Mød hende og flere kreative kvinder i 'Portraits by Spotify | Sonos'.
EKSTERNT LINK
Spotify | Sonos

Flere benyttede dog lejligheden til at gøre opmærksom på, at den korte onesie ikke er en ny opfindelse – dog primært til spædbørn:

Spørgsmålet er så bare, hvor seriøse de tre frat bros, der står bag RompHim egentlig er. Uanset hvad, har de vundet internettet denne uge.

Det er i al fald svært at forestille sig, at det ikke bliver årets festivalaccessory nummer 2 efter fidget spinneren.

Læs også: Chanels abnormt dyre boomerang udløser lårklaskende reaktioner og reel harme