Alt er love hos J.W. Anderson – skifter retning i Firenze

Alt er love hos J.W. Anderson – skifter retning i Firenze

Ja, i disse ‘Skam’-tider, hvor serien nærmer sig sit endeligt, var det svært ikke at tænke på det norske slogan, da J.W. Anderson sendte sine herremodeller ned ad catwalken i Firenze, hvor han var gæstedesigner under Pitti Uomo-modemessen. Den irske designer brugte nemlig hjerter i store mængder igennem store dele af sin SS18-kollektioner.

Fra prints på skjorter, jakker og shorts over sweatshirtdesign til hjerter i strik så stod meget af kollektionen i kærlighedens tegn. Udover at det måske var et budskab om større empati, så kunne det også tolkes som et bevis på, at kollektionen var Andersons take på tøj, han selv elsker at gå i.

»Jeg tror, at dette er den første sæson, hvor jeg har prøvet alt selv. Det var ligesom at finde sig selv igen«, fortæller han til Vogue om sin forvandlig.

jwanderson_ss18_2

Der var nemlig tale om noget af et stilskifte for den ellers grænsesøgende designer, der er kendt for sin udforskning af det androgyne og den mandlige seksualitet. Væk var for eksempel de kjolelange trøjer og dametaskerne, som var en del af hans seneste sommerkollektion. I stedet var fokus på en klassisk, amerikanerinspireret herregarderobe med denim- og læderjakker, knælange shorts, hoodies og jeans.

jwanderson_ss18_5

Modellerne havde sågar klipklappere på for at understrege afslappetheden. Og så havde Anderson også lave en versionering af sit logo, der tydeligt hentede inspiration fra Coca-Cola.

Se hele kollektionen hos Vogue.

Læs også: De fire bedste looks fra Astrid Andersens SS18-show i London

jwanderson_ss18_3jwanderson_ss18_4
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold