Dolce & Gabbana i beef med Miley Cyrus: »Vi har ikke brug for dine kommentarer«

Dolce & Gabbana i beef med Miley Cyrus: »Vi har ikke brug for dine kommentarer«
Miley Cyrus optræder til iHeartSummer '17 den 10. juni
Foto: Jason Koerner/Getty Images

Stefano Gabbana er ikke bange for at sige sin mening. Måske er det også en af grundene til, at den italienske designer heller ikke er bange for at klæde Melania Trump på, selv om det har været et varmt emne, hvor mange brands har taget afstand fra at levere outfits til præsidentsfruen.

Det er selvfølgelig ikke alle, der mener, at Dolce & Gabbana burde lave tøj til Trump, og en af de nyeste kritikere er lidt overraskende Miley Cyrus. Efter brandets SS18-show i Milano i weekenden ytrede popstjernen sin holdning på Instagram.

Egentlig postede hun et billede af broren Braison, der havde sin catwalkdebut for Dolce & Gabbana. Efter at have lykønsket ham, skrev hun så: »PS D&G, jeg er STÆRKT uenig med jeres politik… men jeg bakker op om jeres firmas indsats for at fejre unge kunstnere og give dem en platform, hvor de kan shine, så alle kan se det«.

Congrats @braisonccyrus on walking in your 1st runway show…. It’s never been my little brothers dream to be a model as HE is one of the most talented musicians my ears have ever been given the gift of hearing…. BUT it is a Cyrus family trait to try everything once (within reason HA) and to embrace opportunities that encourage you to step out of your comfort zone! We believe in trying something new everyday! I love you Prince Suga Bear and seriously congratulations on your experience! I am so proud of you always…. From Nashville to Italy! ?❤️?❤️?❤️ PS D&G, I STRONGLY disagree with your politics…. but I do support your company’s effort to celebrate young artists & give them the platform to shine their light for all to see!

Et opslag delt af Miley Cyrus (@mileycyrus) den

Og ja, selv om det var en bisætning, så gik Cyrus’ holdning ikke Stefano Gabbanas næse forbi – ligesom han ikke ville sidde den overhøring.

Designeren repostede Cyrus’ billede med en spydig kommentar på både italiensk og engelsk. »Vi er italienere, og vi interesserer os ikke for politik, og endnu mindre for amerikansk politik. Vi laver tøj, og hvis du tror, du laver politik med et post, så er du ganske enkelt ignorant. Vi har ikke brug for dine posts eller kommentarer, så næste gang må du gerne ignorere os!! #boycottdolcegabbana«.

Hashtagget til sidst hentyder til de t-shirts, som brandet har lavet for netop at lukke munden på de mange kritikere af brandets holdning til at iklæde Melania Trump i deres design.

Så må vi se, om Miley Cyrus har tænkt sig at lade den sviner hænge i luften.

Læs også: Miley Cyrus’ stilforandring var komplet til Billboard Music Awards

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold