»Et spektakulært portræt af en diva« – se filmen om Grace Jones på C More

Muf10 dedikerer nye trøjer til Jamaika: »Hold ud, brormand!«

Muf10 dedikerer nye trøjer til Jamaika: »Hold ud, brormand!«
Sivas i Muf10’s nye sweatshirt
Foto: Jannick Børlum

Dansk hiphop har fået gangstarap ind i blodet på en helt ny måde med unge navne som Carmon og Jamaika, hvor sidstnævnte stadig sidder i fængsel, selv om han formår at slippe stærke singler imens.

Fængselslivet er også en del af mastermind’en bag tøjmærket Muf10, Reza Etamadis liv, selv om det ikke er noget, han har gjort en stor dyd ud af – indtil videre i hvert fald.

Nu er streetwear-brandet nemlig snart klar med et nyt drop bestående af en t-shirt, langærmet t-shirt og sweatshirt, der netop bruger fængselstiden som en tydelig inspiration.

»Som de fleste nok ved, har jeg siddet i fængsel, da jeg var yngre. Da jeg kom i fængsel, var det først i isolationsafdelingen i Vestre Fængsel, Syd-afdelingen, hvor der på væggene står skrevet ‘Iso er vand for en mand’«, fortæller Etamadi til Soundvenue om trykket på trøjerne.

Sponsoreret indhold
En præst, en gangster og en kultleder går ind på et hotel
… og deres mørke, mystiske hemmeligheder smuldrer i den stjernespækkede thriller ‘Bad Times at the El Royale’. Find spilletider og billetter her.
Nordisk Film

»Det betyder i bund og grund, at man skal holde ud, være stærk, og at man ligesom alle andre i afdelingen godt kan klare det. Man skal holde hovedet koldt«.

(Foto: Jannick Børlum)

Trøjerne er dedikeret til Jamaika, fortæller Etamadi, og inden i står der »Hold ud, brormand!«.

Den skarpe (eller halvgamle) beskuer vil også lægge mærke til, at ordet Iso er skrevet ved hjælp af det hedengangne supermarked ISO’s logo, i forlængelse af modens leg med hverdagens logoer. Tidligere har Muf10 også inkorporeret logoer fra Carlsberg og fragtfirmaet Freja i deres design.

»Ironisk nok arbejdede jeg i supermarkedet ISO da jeg var teenager, og for noget tid siden linkede jeg de to ting fra min fortid som inspiration til dette års Roskilde-drop«, siger Etamadi.

(Foto: Jannick Børlum)

Du får dog svært ved at få din trøje på under årets Roskilde Festival, da de netop er kommet i pre-order, men først leveres omkring den 3. juli. Men ligesom Etamadi satte sit præg på festivalen sidste år med sine Carlsberg-trøjer, før de kom i salg, så kommer vi nok også til at se de nye Iso-trøjer på pladsen i år.

Du kan forudbestille trøjerne i Muf10’s webshop.

Læs også: Thrasher tager sagen i egen hånd – kopierer selv sit logo

Advertisement