Ugens bedste sneaker-nyheder – farveglade Pharrell, Asics-jubilæum og kulsort Air Max ’97

Ugens bedste sneaker-nyheder – farveglade Pharrell, Asics-jubilæum og kulsort Air Max ’97
Vi hjælper dig til at få overblik over ugens mange nye lanceringer og colorways fra sneaker-verdenen.
nike-sf-air-force-1-mid

Vores nye yndlings-sneaker

Mens den første colorway af den nye mid-version af Special Field Air Force 1-silhuetten landede i går hos blandt andre Titolo, så har vi i denne uge set billeder fra den farvevariant, der forventes at blive den næste i lanceringsrækken. Der er nærmest tale om den diametrale modsætning med den hvide, men detaljerne er de samme med blandt andet blandingen af nylon og læder på overdelen. Den forventes at lande i juli.


neighborhood-adidas_iniki-runner

Sortseerne Neighborhood

De har lige samarbejdet med Wood Wood, og nu er Neighborhood snart klar med et Adidas samarbejde. Japanerne har nemlig sat deres præg på Iniki Runner, der blandt andet har fået Boost i mellemsålen, men den hvide sål er en fin detalje på den ellers sortdominerede sneaker. En drop-dato er endnu ikke offentliggjort.


nike_tom-sachs-mars-yard

Tom Sachs prøver igen

Processer lader til at være vigtige for den amerikanske kunstner Tom Sachs, som du nok lagde mærke til med hans ‘Endless’-samarbejde med Frank Ocean. Det gennemsyrer også hans opdatering af NikeCraft-silhuetten Mars Yard, nu 2.0. Den første version, der landede i 2012, viste sig nemlig ikke at være holdbar nok, så nu er den tilbage i en forstærket udgave – og hypen er stor. Fra en syret video (med Frank Ocean-cameo) over en ‘Space Camp’ i New York til Virgil Abloh, der havde skoene på, da han præsenterede sit IKEA-samarbejde forleden dag.

Indtil videre bliver de dog svære at få fingre i, da det vist kræver, at man besøger deres ‘Space Camp’ på Guvenors Island i løbet af den næste uges tid. Men mon ikke, der kommer en bredere release efterfølgende? Prisen skulle være omkring 1.400 kroner.


pharrell_tennis-hu

Pharrell skruer op for farverne

Han er kendt for at prøve lidt af hvert af i sin egen garderobe, og i en tid hvor mønstermix og farver generelt fylder mere, så er de fire nye colorways af Adidas-samarbejdet Tennis Hu et frisk pust. Generelt er silhuetten en af de pænere sokkemodeller, som i al sin enkelhed godt kan bære at blive fucket lidt op. Det vides endnu ikke, hvornår de nye varianter kommer i salg, men du kan se alle colorways hos Hypebeast.

pharrell_tennis-hu2
adidas_nmdr1

Lyserød detalje

Ja, Adidas spytter stadig nye farvekombinationer af NMD-serien ud i rask tempo. Ved midnat lander denne enkle version NMD_R1, der står skarpt med de to plugs i forskellige nuancer af lyserød. Naked har den til 1.100 kroner.

Annonce

adidas_tubular-rise

Adidas udvider Tubular-porteføljen

Tubular-serien er af mange set som Adidas’ nære fætter til Kanyes Yeezy-output, men her tager Adidas i hvert fald et skridt i en egen retning, men den nye Rise-version. Her får mellemsålen en bølget struktur, mens sålen slanger sig op langs svangen for blot at nævne nogle af de mange detaljer på den nye silhuet, som forventes at komme i salg i juli.


asics-gel-lyte-1987-30th-anniversary

Asics-jubilæum

Med bølgen af retro-løbesilhuetter lander Asics’ jubilæum for den originale GEL-Lyte ret perfekt, og selvfølgelig fejrer brandet det med denne OG-colorway, hvor den orange detalje rammer streetwear-modens yndlingsfarve. Lige nu kræver det dog en portoregning fra Atmos i Tokyo, hvis du vil have fingre i skoene. De koster 660 kroner.


adidas_ultraboost

Grafisk stærk UltraBoost

Det er egentlig en fodboldsko, hvor de stribede, nærmest flettede bånd, der udgør overdelen på slip-on-modellen, er inspireret af sportstape. Det skulle give Nemeziz Tango 17+ et godt fit, mens Boost-sålen sørger for stødabsorberingen. De er lige kommet til salg hos Adidas og koster 1.599 kroner.


adidas_campus-pink

Campus i flere nye colorways

Du har nok lagt mærke til, at de store mærker har det med at gen-hype deres gamle modeller lidt på skift for hele tiden at holde bagkataloget varmt. Hos Adidas betyder det, at Campus-silhuetten nu får en tur i manegen med flere nye looks. Især denne colorway i gråt nubucklæder og med den halvgennemsigtige sål står godt i tidens sneaker-landskab. Alle de nye colorways lander den 15. juni online hos Adidas og udvalgte forhandlere.


nike_air-max-97-triple-black

The Dark Knight

Det kan godt være, at alle dine venner har købt Air Max 97’eren i sølv eller guld de seneste måneder, men hvis du venter til november, så kan du trumfe dem (hvis det er det, du går op i) med denne benhårde triple black-colorway. Skoens bølgende lag udgøres af forskellige materialer, så der skabes nuancer af den sorte farve og giver modellen en særlig fremtoning.


nike_air-icarus-pastel

Flere retroløbesko

Ja, vi har vist efterhånden slået fast, at løbeskosmodeller med kraftige såler stormer frem. Hvis du tænder på looket, men ikke har lyst til at overdrive det, så er Nike Air Icarus Extra et godt bud. De er lige landet i to pastelfarvede colorways, lyserød og lyseblå, hvor blandingen mellem læder, ruskind og mesh giver et klassisk feel. De fås begge hos Titolo og koster 820 kroner.


vans_fuzzy-suede-slip_spot

Vans i sommerens farve

Ja, i sidste uge glemte vi vist at fortælle om Vans’ grineren ‘Radiserne’-collab, men du skal selvfølgelig ikke snydes for sidste nyt fra brandet i denne uge. Denne Slip-On rammer nemlig sommerens førende farve, men giver looket et flot twist med gummisålen, som vi især så meget til sidste år. Enkelt med iøjefaldende. Den koster 400 kroner, men det ser desværre ud til, at den indtil videre kun er tilgængelig i Vans’ amerikanske webshop.

Læs også: Glem Yeezy Powerphase, de her Apple-sneakers står til 100.000 kroner på auktion