ASAP Rocky er Under Armours nye hypemagnet ifølge intensive rygter

ASAP Rocky er Under Armours nye hypemagnet ifølge intensive rygter

Selv om mærker fra sportens verden længe har været væsentlige aktører i modespillet, har det amerikanske sportsmærke Under Armour ikke formået at følge med konkurrenter som Nike, Adidas og Puma i dét kapløb. Det faktum kan dog meget vel være på vej til at ændre sig.

Weekenden igennem har intensive rygter nemlig floreret om, at Under Armour har landet en stor aftale med ASAP Rocky. Rapperen skal efter alt at dømme være ny frontfigur for mærkets livsstilskategori, der indtil nu ikke har fanget megen opmærksomhed i modeindustrien – også selv om mærket sidste år hyrede designeren Tim Coppens som kreativ direktør for livsstilslinjen Under Armour Sportswear.

Ifølge WWD skal ASAP Rocky dog ikke kun agere frontfigur. Parterne skulle også arbejde på en sneakerkollektion, og bliver det en realitet, vil det med stor sandsynlighed være hypemagneten, der for alvor kan få modeverdenen til at rette blikket mod det amerikanske sportsmærke.

De intensive rygter har naturligvis også affødt en strøm af reaktioner på Twitter om det mulige, forestående samarbejde, og her er alle ikke lige begejstrede:

Sponsoreret indhold
Portræt af Pernille Smith-Sivertsen fra Blondage
Pernille fortæller om at finde sin egen stemme i musikken. Mød hende og flere kreative kvinder i 'Portraits by Spotify | Sonos'.
EKSTERNT LINK
Spotify | Sonos

Men ja, under alle omstændigheder virker ASAP Rocky som en ideel frontfigur for et mærke som Under Armour, der har brug for et boost. Rapperen har influeret modebiledet markant de seneste år med sin personlige stil, ligesom han tidligere blandt andet har designet kollektioner med Guess og Adidas, været frontfigur for Dior og Zalando samt konstant kastet kærlighed efter Raf Simons.

Det forventes, at Under Armour melder noget officielt ud i løbet af ugen. Vi følger spændt med.

Læs også: Jimmy Kimmel sviner Steph Currys nye sneakers efter at internettet har grinet færdigt