Kendall og Kylie Jenner sagsøgt af 2Pac-fotograf for skandale-t-shirts

Kendall og Kylie Jenner sagsøgt af 2Pac-fotograf for skandale-t-shirts

Det affødte forargede reaktioner på stribe og raffineret drilleri fra Arcade Fire, da Kendall og Kylie Jenner i sidste uge lancerede en småbizar t-shirt-kollektion med print af deres egne ansigter ovenpå klassiske band-t-shirts. Søstrene trak efter få timer kollektionen tilbage igen og undskyldte offentligt, men her stopper skandalen altså ikke.

Ifølge Billboard er Jenner-søstrene nemlig blevet sagsøgt af stjernefotografen Mike Miller, der anklager dem for at have brugt billeder af rapperen 2Pac uden hans samtykke. I anklageskriftet er det desuden formuleret, at Miller ikke ønsker at have sit arbejde associeret med Jenner-brandet.

Erstatningskravet løber op i 150.000 dollars pr. billede. Sure penge, men sikkert mest af alt dårlig PR for de i forvejen uheldige søstre.

Læs også: Street style: Rezet Store åbnede i Odense

Advertisement