Nu dropper første del af Gosha Rubchinskiys samarbejde med Adidas i de danske butikker

Nu dropper første del af Gosha Rubchinskiys samarbejde med Adidas i de danske butikker

Da Gosha Rubchinskiy tilbage i januar havde flyttet sit modeshow til Kaliningrad i Rusland efter flere sæsoner i Paris og Firenze, blev designerens tilbagevenden markeret med et helt særligt designsamarbejde. Gosha Rubchinskiy sendte nemlig en række modeller ned af catwalken iklædt sit take på fodboldinspirerede Adidas-items. Items, der samtidig markerede en hyldest til VM i fodbold, som løber af stablen i netop Rusland i 2018.

Nu er det første af tre drops fra Gosha Rubchinskiys efterårs -og vinterkollektion, der altså blandt andet inkluderer samarbejdet med Adidas, så klar til at blive lanceret globalt, efter det allerede har ramt Dover Street Market af flere omgange den seneste uge. 

De danske butikker Dr. Adams, Wood Wood og Mads Nørgaard har alle annonceret via Instagram, at kollektionen er på hylderne, når de åbner op i morgen, mandag, imens Soulland allerede slipper droppet løs i nat klokken 00.01 på deres webshop.

Og skal man vurdere ud fra det, der indtil videre har ramt Dover Street Market, tyder alt på at første drop i hvert fald kommer til at byde på et tracksuit med de store Adidas-logostriber på den ene skulder og hofte, en række forskellige t-shirts med fodboldprint og kyrilliske bogstaver, samt træningsbukser, der også har de letgenkendelige kyrilliske bogstaver langs benet.

Samarbejdet mellem Gosha Rubchinskiy og Adidas kommer i øvrigt til at løbe over to sæsoner, da mærket med de tre striber også var med på catwalken ved showet Gosha Rubchinskiy præsenterede for nylig, hvor den russiske designer også løftede sløret for sit kommende samarbejde med Burberry.

Sponsoreret indhold
»Afdød legende er formidabel i sin sidste store rolle«
Oplev Baard Owe brillere som den døende konge i Kasper Kalles intense kammerspil: ‘Christian IV – den sidste rejse’. Find billetter og spilletider her.
Reel Pictures

Læs også: Gosha Rubchinskiy overrasker med stort Adidas-samarbejde – løber frem til VM i fodbold

Læs også: Tre overraskelser fra Gosha Rubchinskiys nye kollektion – fra Burberry til tvetydighed 

Sponsoreret indhold
Hold jul med familien, du selv vælger
Inviter dine allerbedste Avengers, din South Park-familie og intergalaktiske slægtninge med til julehyggen. Gør julen sjovere med Viaplay her.
Viaplay
Advertisement