Ugens bedste sneaker-nyheder – Tyler, the Creator, mere Uptempo og turkise sommertoner

Vi hjælper dig til at få overblik over ugens mange nye lanceringer og colorways fra sneaker-verdenen

Converse hiver Tyler, the Creator med ombord

Den farveglade rapper har igennem flere år samarbejdet med Vans, ligesom han også forsøgt sig med sneakerprojektet ‘Golf Le Fleur’, der dog endnu ikke har ramt handlen. Tidligere på ugen kunne vi så fortælle, at Converse nu har hevet Tyler, the Creator med ombord i forbindelse med et nyt sneakersamarbejde. Sammen har de pustet liv i ‘One Star’-modellen i en turkis colorway i ruskind, der har fået inkorporeret Tylers karakteristiske blomsterunivers på indersålen.
Sneakeren ramte handlen torsdag og kan købes hos Golf Wang.


Sommerfrisk version af LWP-silhuetten fra Nike

LWP-silhuetten blev for alvor revitaliseret sidste sommer, da den vendte tilbage til sneakerscenen i forbindelse med Louis Vuitton-designeren Kim Jones’ samarbejde med Nike. Nu er Nike klar med en sommerfrisk turkis/sort colorway af sneakeren, der i øvrigt var den første til at anvende Zoom Air-teknologi tilbage i 1995. Sneakeren lander i løbet af sommeren.


Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.

Mere Air More Uptempo fra Nike

Den maksimalistiske basketball-silhuet, Air More Uptempo, med de markante ‘AIR’-bogstaver langs siden er for alvor blevet hypet igang igen, efter tre colorways blev lanceret i samarbejde med Supreme i foråret. Og den hype lukrerer Nike naturligvis videre på med lanceringer af en række nye farver. Den seneste i rækken hører til i den monokrone afdeling med sit beigefarvede ydre.
Sneakeren er netop blevet sat til salg hos blandt andet Rezet Store og Naked.


Adidas introducerer splinterny silhuet

Tidligere på ugen offentliggjorde Adidas Orignals en ny model til sneakerporteføljen. Modellen hedder ‘Swift’ og trækker tydelige referencer til Adidas-arkivet og løbesilhuetter fra 80’erne. Samtidig er sneakeren udstyret med en Primeknit-overdel. Den minimalistiske sneaker lander i første omgang i fire forskellige colorways og bliver sluppet løs den 27. juli hos Adidas-forhandlere.


Sponsoreret indhold
’True Detective’ er endelig tilbage!
Se Mahershala Ali brillere i den nye, intense sæson 3 på HBO Nordic.
HBO Nordic

Vapormax uden snørrebånd

Der har været fuld fart på lanceringerne af Vapormax-modellen, siden den for alvor blev sluppet løs i forbindelse med Air Max Day. Men i stedet for “bare” at lufte nyheden om endnu en colorway, er der dukket billeder op af en armygrøn slip on-version, hvor snørebåndene er blevet erstattet af en stor sort elastik med et massivt Nike-logo på. Hvorvidt modellen kommer til salg er der endnu ingen forlydender om, men Vapormax-modellen har før omfavnet slip-on universet, da et samarbejde med Comme des Garçons tidligere på året blev sluppet løs. 


Balenciagas speed-trainer i nyt, sommervenligt format

Det franske modehus’ ‘Speed Trainer’-model har været en af de seneste sæsoners mest fotograferede sneakers, hvis man har haft blikket rettet mod street style-serierne fra modeugerne. Nu er Demna Gvasalia og co. så klar med en sommervenlig pendant til den populære style. Stadig med den samme karakteristiske sål, men med en flettet overdel i henholdsvis sort/hvid og rød/hvid.
Den nye ‘Speed Trainer’ er tilsyneladende allerede udsolgt igen fra Balenciagas egen side. Men mon ikke den lander hos udvalgte Balenciaga forhandlere i løbet af sommeren?


Sponsoreret indhold
Har du nerver til en ny omgang ’True Detective’?
Se Mahershala Ali brillere i den intense sæson 3 på HBO Nordic.
HBO Nordic

Èn til kvinderne fra danske Arkk

Det danske sneakerbrand Arkk er stadig forholdsvis nye på sneakerscenen. Alligevel har mærket allerede formået at markere sig stærkt både herhjemme og internationalt med sneakers, der rammer stærkt ned i tidsånden. Nu er Arkk klar med sit første drop fra efterårs- og vinterkollektionen, der byder på 9 nye colorways af den populære ‘Raven’-silhuet. Heriblandt står særligt én farve ud. Det er ‘Lavender White’-modellen, der med en støvet pink neoprenoverdel entydigt er rettet mod kvinderne. 
Det første drop lander den 21 juli hos Arkk.


VETEMENTS SS18

Et opslag delt af VETEMENTS (@vetements_official) den

Får vi også et Vetements x Vans collab?

Tommy Hilfiger og DHL er bare nogle af de collabs, som vi har skrevet om i Vetements-regi de seneste dage. Men designkollektivet kunne meget vel også have et samarbejde med Vans på vej. I forbindelse med Vetements’ SS18-kollektion er der blevet offenliggjort et par slip-ons med sorte/turkise tern, der helt tydeligt tager afsæt i Vans’ chekerboard-modellen. Dog er den blevet opdateret med Vetements’ broderier på hæl og overdel.

Selv om rygterne har floreret ugen igennem omkring samarbejdet, har Vetements i modsætning til ovennævnte collabs ikke bekræftet samarbejdet via deres Instagram med teksten ‘Vetements x Vans SS18’. Så ja, vi må væbne os med tålmodighed. 


A$AP Rocky flasher chunky Dior-sneaker

Under herremodeugen i New York blev A$AP Rocky spottet i et par af Dior Hommes nye luksussneakers fra modehusets SS18-kollektion. Den hvide/neongrønne sneaker læner sig rent æstetisk op ad det chunky univers, som vi også har set hos Gucci og Balenciaga igennem de seneste sæsoner. Så mon ikke den nok skal trække noget hype?
Sneakeren lander først i starten af det nye år.

Sponsoreret indhold
'Brakland' er en foruroligende og gribende filmoplevelse
Martin Skovbjergs debutfilm kører seeren midt over med en kropslighed, der er sjældent set i dansk film. Se 'Brakland' eksklusivt på Blockbuster nu.
Blockbuster
Advertisement