Astrid Andersen laver samarbejde med M.I.A. – kommer i salg i morgen

Astrid Andersen laver samarbejde med M.I.A. – kommer i salg i morgen

Det kan godt være, at Astrid Andersen oftest har flettet fingre med engelske og amerikanske mandlige rappere og været en udtalt fan af basketball, men M.I.A. virker alligevel som en åndsfælle for danskeren med hendes stilbevidste og attitudeprægede musikalske output.

Og de to har tydeligvis fundet fælles fodslag. I hvert fald har de begge offentliggjort et merchandise-samarbejde, som bliver sat til salg allerede i morgen – sandsynligvis i Astrid Andersens butik på Jagtvej samt online. UPDATE: Butikken holder åbent i morgen fra klokken 14-18 og ellers som sædvanligt på lørdag fra klokken 11-16.

UPDATE: Vogue har snakket med Astrid Andersen om samarbejdet, og hun siger blandt andet: »Jeg har været fan af M.I.A. længe. Hun var pejlemærket for seje kvinder, der kunne gå i min nye kollektion, så da hun ringede, var jeg mega glad«.

»Jeg valgte at arbejde med Astrid, fordi hun er uafhængig og blander funktionalitet, sport, simplicitet og futurisme. Det passer til min stil, fordi den er utilitaristisk«, siger M.I.A. til Vogue.

M.I.A. har også postet en video, hvor hun iklædt Astrid Andersens oversize-anorak annoncerer samarbejdet, der er lavet i forbindelse med tiårsjubilæet for ‘Kala’-albummet.

#MIAxASTRIDANDERSEN collaboration tomorrow !!! @astridandersens

Et opslag delt af MIA (@miamatangi) den

Det vides dog endnu ikke, hvad samarbejdet inkluderer ud over den trøje, som begge parter har delt et billede af med logografikken, hvor der står ‘M.I.A. – Uniting people since 2003’. UPDATE: Se billeder af kollektionen nedenfor. Priserne ligger mellem 400 og 1.000 kroner.

Vi har spurgt Astrid Andersens lejr om mere info og opdaterer nyheden, så snart vi ved mere.

MIA X ASTRIDANDERSEN merch Collaboration 🔥 launch tomorrow in store and online!! Yesssss @miamatangi 🌹

Et opslag delt af Astrid Andersen (@astridandersens) den

Astrid Andersen viser i øvrigt sin SS18-kvindekollektion på torsdag klokken 18 i forbindelse med Copenhagen Fashion Week.

Læs også: De fire bedste looks fra Astrid Andersens SS18-show i London