Beyoncé hopper med på Supreme-hypen

Beyoncé hopper med på Supreme-hypen

Beyoncé har gang på gang udbasuneret sit kærlighedsforhold til luksusmærket Gucci på sine sociale kanaler. Nu har den perfektionsdyrkende popdronning fået en ny god ven i sit walk-in-closet, nemlig Supreme – skatemærket, for hvem det ikke har været helt uproblematisk at slå pjalterne sammen med Louis Vuitton i årets måske mest hypede kollektion.

I går fredag postede Beyoncé en video og en række billeder på sin Instagram, hvor hun poserer i kjole og sko samt ikke mindst en rød clutch med det larmende Supreme-logo fra selvsamme kollektion – tilsat masser af bling og afslappet vindrikning med husbonden Jay-Z.

Den pludselige kærlighedserklæring til Supreme siger vist mere om brandets nye position og publikum end om en nyerhvervet dedikation til skatemiljøet fra Beyoncés side. For en måneds tid siden optrådte Justin Bieber i forskellige styles fra den svinedyre kollektion under en koncert i London.

Og imens Beys og Biebers begejstring understreger skatemærkets popularitet blandt verdens største stjerner, som gerne vil lukrere på Supremes coolness og autenticitet, er det temmelig sandsynligt, at brandets oprindelige kundebase, skaterne, får Beys nye posts galt i halsen.

Se dem alle nedenfor.

Læs også: Justin Bieber i Supreme x Louis Vuitton er den perfekte posterboy for samarbejdet

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Sponsoreret indhold
Har du nerver til en ny omgang ’True Detective’?
Se Mahershala Ali brillere i den intense sæson 3 på HBO Nordic.
HBO Nordic
Advertisement