Heldig shopper fandt 25-kroners Supreme-t-shirts i lokalt supermarked

Heldig shopper fandt 25-kroners Supreme-t-shirts i lokalt supermarked
Foto: CokeSlurpees

UPDATE: Som Highsnobiety skriver, så har flere amerikanere nu lagt vejen forbi Kmart og også fundet Supreme-trøjer i tøjbunkerne.

Normalt står folk i kø i timevis for at få fingre i Supreme-tøj, men Reddit-brugeren CokeSlurpees fik fat i en masse t-shirts på en noget mere tilfældig måde i weekenden.

På en random tur til supermarkedkæden Kmart faldt vedkommende nemlig over et tilbud på t-shirts fra konkursramte American Apparel. Fire dollars stykket. Men i den store bunke lå også en lang række t-shirts med et overraskende Supreme-mærkat i nakken.

Ifølge CokeSlurpees’ post på Reddit er der nok tale om, at Supreme fik leveret trøjerne fra American Apparel for så selv at påtrykke det eftertragtede røde bokslogo. Disse trøjer nåede bare ikke så langt efter American Apparels konkursbegæring, ligesom nogen glemte at klippe Supreme-mærkaterne ud af nakken.

(Foto: CokeSlurpees)

Men der er altså tale om blanke t-shirts uden bokslogoet. Det afholdt dog ikke CokeSlurpees fra at købe alle trøjerne. Så må vi se, om de skal bruges til at trykke bokslogoet på.

Læs også: Justin Bieber i Supreme x Louis Vuitton er den perfekte posterboy for samarbejdet

(Foto: CokeSlurpees)

Annonce